Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

iemīlējusies vai pieķērusies?

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Uzsākot autokursus iepazinos tur ar R.(stāsta varoni).
Protams likām noprast ka viens otram patīk, tā raisījās muusu sarunas, tikšanās, braucu pie vina (no Rigas uz Tukumu) ,mums jau neskaitāmas reizes ir bijis superigs sekss, un es jūtu ka man viņš ļoti ļoti patik.. arī sms no vina bija tik jaukas,pats ari jauks.
satikāmies apmeram 1x nedēlā, jo abi tomēr strādājam,vins mazliet aiznemtāks nekā es - dienesta darbs.
pedejo x esot pie vina - ielukojos telefona kur protams atradu sms no citam meitenem,bet tas mani ne tik loti uztrauca ,jo vins atbildeja neitrali uz tam, tacu vinam nakot uz istabu telefonu nometu gultaa,un atri aizskreju uz dušu.
Zinu,ka vins apgūlās gultā un paņēma telefonu - ieraudzīja ka telefonaa spiid gaisma,un gan jau noprata ka mazliet okšķerējos, bet par to vins pec tam ne vārda nebilda. nakamaja dienā aizbrauca uz darbu ,atvadoties iedeva buču, un es paliku guļot un tikai velak devos uz savām mājām. Pēc tam pa dienu vel rakstija man sms,bet pec taa - klusums. nu jau pusotra nedēla pagājusi,un esmu kā bez prāta dēl viņa.. un nesaprotu kapec ta ir.. tik ļoti gribas viņu.
pa šo pusotru nedelu 2 sms rakstiju - abildes no vina nav.. sajuta ka bus vai nu vel pec nedelas vai ari nekad. un tomēr ess taču aŗi negribu viņam uzbāzties, lai gan tik ļoti gribas viņu satikt.
zinu ari to,ka vins pagaidam nevelas attiecibas - nopietnas attiecibas..taču satiekamies jau 2 menesus ,mums ir sekss, un tomēr man taču vinam ir japatik.. puisis taču neaicinas pie sevim meiteni kas vinam nepatik, ne tā?
no vina puses tas laikam ir tā - satiekos un guļu ar simpatisku meiteni,vai meiteni kas man ,nu patik, bet neesmu pat domajis par kko nopietnaku ar vinu.
zinu,ka gaidu no vina vairāk nekā man vispār tiks sniegts.. un tomēr satikties tikai del seksa ari vairs negribas..
20.07.2013 19:44 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Ja klusums, tad negrib Tevi un viss.
20.07.2013 19:52 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu man ir gūti saprast tādas attiecības, jo man vienmēr kaut kā viss bija skaidrs - neskūpstījos un negulēju tāpat vien. Ja tas tika darīts - tātad esam kopā, mīlam, uzticamies, ilgojamies u.t.t. un nekādu šaubu šajā jautājumā nebija.
Tev jau nu labāk būtu jāzin, par ko jūs runājāt, kad bijāt kopā. Vai bija sarunas par kopīgu nākotni (kaut kādu) - plāni par kopīga pasākumu apmeklēšanu, ceļojums, tikšanās u.c. Ja nekas tāds vispār nebija, tad jau visticamāk bijāt tikai sexa partneri un nekas vairāk.
Tad vēl, ko tu viņam tajās pēdējās sms rakstīji? Kāpēc nepiezvanīji?
20.07.2013 19:52 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
jā,diemzel laikam var nosaukt par seksa attiecibam,kas man agrak nekad nebija bijis !
bet neesmu velejusies tadu partneri un ari tagad vairs nevelos, tikai tāds siikums - ka nu jau esmu ieķērusies viņā.
sms - vaicāju ko dara,kaa iet ( tas gan bija tiri uz interesi vai atbildes ) un iepriekš tika noveleta jauka diena.
zvans - baidijos traucet ,gadijumaa ja strādā.
20.07.2013 19:55 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
laikam jau es būtu ar mieru izmest vinu no sava prāta, tikai atkal - kā?
sezot mājās,internetā aiz bezdarbiibas neko aizmirst tiesam nav iespejams. un tuset jau ari tagad nesākšu 24/7
kkas jāizdomā.. + pēc tam būs žēl - kapec vispar ielaidos ar vinu, un zel ka ar tik jauku personu nekas nesanaca,bet nu..
20.07.2013 19:57 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Dienesta darbs, dzīvo Tukumā,sms no meitenēm. :D
Nesākas vārds ar S ? :D
20.07.2013 19:58 |

Reitings 11996
Nu gan jau pati vairāk jūti, kas jums tur patiesībā bija. Par ieķeršanos - drīz pāries.
Un, starp citu, vēl viens iemesls nesexot pirms kaut kas nopietns ir izveidojies - sieviete no tā ātrāk pieķerās vīrietim.
Nākotnei, vispirms pārliecinies par attiecībām un jūtām no vīrieša puses un tad ļaujies maximālai intimitātei...
20.07.2013 19:59 |

Reitings 11996
Nepārdzīvo! Dažas dienas (nu varbūt nedēļu) nezināsi kur likties, bet tad pāries pats no sevis. Galvenais, lai viņš pēkšņi neuzrodas...
20.07.2013 20:01 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
nē, laikam daudz tādu tur? :D noteikti nešaubitos,ka vini ir pazinas :D
paldies Neon :) centiišos
20.07.2013 20:11 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010

Es arī vairāk piekristu šim tekstam. Meitenēm un puišiem, tas viss ir pilnīgi citādāk. Ja meitenes, pēc skaistām sms, jaukiem brīžiem, lieliska seksa, uzreiz iztēlosies to, ka pēc kāda laika, viss būs lieliski un būsim lielisks pāris, tad puišiem tas var vnk būt just for fun.
20.07.2013 20:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
zinu ari to,ka vins pagaidam nevelas attiecibas - nopietnas attiecibas..taču satiekamies jau 2 menesus ,mums ir sekss, un tomēr man taču vinam ir japatik.. puisis taču neaicinas pie sevim meiteni kas vinam nepatik, ne tā?

Puisis Tev lika saprast - nevēlas nopietnas attiecības, bet Tu jau okšķerējies telefonā.. Viņš varbūt saprata, ka nav ko padarīt šo pasākumu Tev sāpīgāku..

+
20.07.2013 20:18 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
un ko darīt ,kad atnāk jebkāda ziņa no viņa vai aicinajums tikties?
- klāstīt cik saķērusies un taja pasa laika aizvainota mazliet - to ari negribu teikt.
20.07.2013 20:22 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
tāds apjukums . noteikti kad būšu atguvusies no viņa - notiks kas tāds kas atkal liks visu atcereties. #itskarma
20.07.2013 20:25 |

Reitings 11996
Nu sava miera labad vari satikties un beidzot atklāti izrunāties. Vismaz būs skaidrība reiz par visām reizēm. Vai arī - sāc vienkārši ignorēt, ja skaidri zini, ka nevēlies tādas vieglprātīgas attiecības.
20.07.2013 20:25 |

Reitings 2792
un ko darīt ,kad atnāk jebkāda ziņa no viņa vai aicinajums tikties?
- klāstīt cik saķērusies un taja pasa laika aizvainota mazliet - to ari negribu teikt.

Izdomā, vai Tu to gribi, jo viņš var pierast/sākt Tevi uzskatīt kā tikai "meiteni pēc izsaukuma".
Man jau liekas, ka pareizākais, kamēr nav nav galīgi tas viss sajaucis prātu, izbeigt to visu. Tikai ieteikums, bet izvēle ir Tava. Tiešām padomā visus +/- un vai Tev to tiešām vajag?

Ja nav jau no sākuma, tad ir varbūtība, ka beigās viss būs?
20.07.2013 20:27 |

Reitings 2792
Nu sava miera labad vari satikties un beidzot atklāti izrunāties. Vismaz būs skaidrība reiz par visām reizēm.

Viņš jau var uzreiz pateikt - ko gan gaidīji, ja teicu, ka negribu nopietnas attiecības.
20.07.2013 20:28 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
pats negatiivākais tas,ka iesākot jebkuras attiecibas ,cerot uz labu un domajot ka viss bus nopietni un ok - tas nenotiek.. un ari šoreiz tas pats.
un pec katras reizes protams mazāka velme vispar ar kadu tikties un atkal ko uzsakt.
kaut kā negribas pavadit visu dziivi ar attiecibam kas ilgst ~ 2 mēnešus, un uzsakas ik pec laika
20.07.2013 20:33 |

Reitings 11996
Nu viņš agrāk teica, ka negrib nopietnas attiecības, tad kāpēc ielaidies ar tādu, ja pašai vēlme pēc nopietnām un ilgstošām?
Un kā jau minēju iepriekš - tu attiecības uzsāc no nepareizā "gala"...
20.07.2013 20:38 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Es gan komentārus nelasīju, varbūt tas jau būs uzrakstīts, bet man ar tagadējo puisi bija līdzīgi- Viss bija kārtība 2-3 mēnešus, līdz viņš vienkāršī pazuda, nerakstīja pats un uz sms neatbildēja. Pazuda un viss. Tad pēc laika atkal uzradās, tā viņs darīja veselus trīs gadus.

Kad es beidzot likos mierā un solīju viņu neielaist savā dzīve, viņš izmisīgi vēlejās tajā ieķūt atpakaļ, dzērumā brauca un daudzas h sēdēja aiz durvīm...

Tagad, mēs dzīvojam kopā un kad par to visu runājām, viņš teica, ka esot nobijies, tāpēc gribējis atiet no tā visa, lai nepieķertos, viņam nebija bijušas nevienas nopietnas un ilgstošākas attiecības par 2-3 mēnēšiem, bet viņš neesot varējis aiziet pavisam, jo visu laiku vilka atpakaļ, bet kā viņs juta, ka pārāk pieķeras, tad atkal pazuda.

Interesantākais ir tas, ka tieši viņš bija iniciators kopdzīvei, es tikai to akceptēju.

Nav teikts, ka vīrietis Tevi negrib varbūt viņam ir bail no tā, kas notiek, varbūt viņš tam visam nav gatavs.
20.07.2013 20:38 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
jo par to,ka vins nevelas attiecibas,es uzzinaju tikai pēdējā reizē,kad satiku.
tas protams nebija galiigais kategoriskais NĒ, vienkarsi sapratu ka pats ari reiz ir sapinats, un darbs ari loti svarigs, iespejams,ka vins nevar iedomaties kaa apvienot normalas attiecibas ar darbu,ja majas ir maz.. tapec ir kā ir..
20.07.2013 20:41 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Nav teikts, ka vīrietis Tevi negrib varbūt viņam ir bail no tā, kas notiek, varbūt viņš tam visam nav gatavs.

tada varbutiba protams ari pastav, tacu kaa lai es to izzinu?
es nezinu kādai man tagad but, nevelos vairak uzdot kadus jaut, respektiivi - jutiišos uzbāziiga, bet ja vins patiesam ir nobijies un man to nesaka-es nezinu kā kko veerst par labu,ja vien tas butu manos speekos..
20.07.2013 20:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits