Uzsākot autokursus iepazinos tur ar R.(stāsta varoni).
Protams likām noprast ka viens otram patīk, tā raisījās muusu sarunas, tikšanās, braucu pie vina (no Rigas uz Tukumu) ,mums jau neskaitāmas reizes ir bijis superigs sekss, un es jūtu ka man viņš ļoti ļoti patik.. arī sms no vina bija tik jaukas,pats ari jauks.
satikāmies apmeram 1x nedēlā, jo abi tomēr strādājam,vins mazliet aiznemtāks nekā es - dienesta darbs.
pedejo x esot pie vina - ielukojos telefona kur protams atradu sms no citam meitenem,bet tas mani ne tik loti uztrauca ,jo vins atbildeja neitrali uz tam, tacu vinam nakot uz istabu telefonu nometu gultaa,un atri aizskreju uz dušu.
Zinu,ka vins apgūlās gultā un paņēma telefonu - ieraudzīja ka telefonaa spiid gaisma,un gan jau noprata ka mazliet okšķerējos, bet par to vins pec tam ne vārda nebilda. nakamaja dienā aizbrauca uz darbu ,atvadoties iedeva buču, un es paliku guļot un tikai velak devos uz savām mājām. Pēc tam pa dienu vel rakstija man sms,bet pec taa - klusums. nu jau pusotra nedēla pagājusi,un esmu kā bez prāta dēl viņa.. un nesaprotu kapec ta ir.. tik ļoti gribas viņu.
pa šo pusotru nedelu 2 sms rakstiju - abildes no vina nav.. sajuta ka bus vai nu vel pec nedelas vai ari nekad. un tomēr ess taču aŗi negribu viņam uzbāzties, lai gan tik ļoti gribas viņu satikt.
zinu ari to,ka vins pagaidam nevelas attiecibas - nopietnas attiecibas..taču satiekamies jau 2 menesus ,mums ir sekss, un tomēr man taču vinam ir japatik.. puisis taču neaicinas pie sevim meiteni kas vinam nepatik, ne tā?
no vina puses tas laikam ir tā - satiekos un guļu ar simpatisku meiteni,vai meiteni kas man ,nu patik, bet neesmu pat domajis par kko nopietnaku ar vinu.
zinu,ka gaidu no vina vairāk nekā man vispār tiks sniegts.. un tomēr satikties tikai del seksa ari vairs negribas..