Man ir viena māsa. Gadu un 3 mēnešus vecāka par mani.
Bērnībā jau plēsāmies kā trakas, bet nu jau krietnu laiku ir citādāk. Kopā nedzīvojam, varbūt tāpēc neplēšamies un nekasamies. Bieži sazvanamies, satiekamies, kad vajag kompāniju,lai aizietu kaut kur (kaut vai nedaudz šopingot). Esam diezgan dažāds, gan gaumes ziņā, gan rakstura. Viņa ir precējusies un ir viens bērniņš. Lai teiktu,ka pēc precībām kaut kas diži mainījas, nevaru. Cik nu bija jāpierod pie viņas jaunā uzvārda :D
Protams, kā vecākā māsa, viņa bieži mani baksta - tad pa augstu papēži kurpēm, tad pa īsu svārki, tad es pa ilgu guļu utt. Un vienmēr vērš uz mani savu dīvaino skatienu,ja kaut kas nav viņai pieņemams, bet es ieslēdzu savu "man vienalga, ka Tev tas nepatīk" un turpinu darīt pa savam (piemēram, pērku sandeles ar 5cm augstu papēdi).
Es vairāk esmu pilsētas meitene, bet viņai patīk laukos. Tāpēc biežākais, ko viņa man pārmet, ir retā ciemošanās pie vecākiem laukos. Man īsti nepatīk apciemot vecākus,ja viņa tur ir - jo tad tētis slavē un izrāda, ka tieši māsa ir viņa mīlulīte un super duper foršā meitenei utt utjp.