Par mājas uzkopšanu

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Sūdzoties, ka man nepatīk mājas darbi, atklāju, ka te diezgan daudzas algo cilvēku, kas to dara. Es arī sāku izvērtēt šo iespēju, bet man ir jautājumi...

- Ko tieši tas cilvēks dara, kādus darbus?
Man laikam tā lielākā problēma ir nekārtība. Bet vai var uzticēt svešam cilvēkam kārtot savas mantas, drēbes, gludināt? Liekas, ka būtu kaut kā neērti... ne arī viņš zinātu, kur kas jāliek.

- Kur jūs tādu cilvēku atrodat? Tas ir kāds serviss vai privāti atrasts cilvēks?
Vai pašas arī tajā laikā esat mājās vai arī pilnībā uzticaties un viņš tīra, kamēr esat prom?

- Cik tas maksā? Man ir ļoti mazs dzīvoklis, apmēram 50 m2. Un cik bieži viņš nāk. vai ar reizi nedēļā pietiek?

- Vai jūsu vīrieši par to zina? Manējais laikam nekad nekam tādam nepiekristu, jo uzskata, ka tā ir sievietes atbildība. Vai tas būtu korekti slēpt to no viņa un lai nāk tīrīt tad, kad viņa nav mājās? Protams, man pašai par to visu arī būtu jāmaksā

Ceru uz palīdzību :)
19.07.2013 20:24 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Varbūt arī jāpamēģina šis variants sākumā. Ja nu nekādi netiksim galā, ņemšu kādu. Bet nu tā kā tās naudas mums nav tik daudz...

Varbūt ir vērts iegādāties vismaz trauku mazgājamo mašīnu?

Kubiete, tu esi mājsaimniece vai strādā arī?
19.07.2013 21:34 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
es citreiz haltūrēju. :) Man trauķene ļoti patīk, drausmīgi atvieglo dzīvi. :) Gribu arī to i robotu.
19.07.2013 21:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu to jau var kartot, bet tas viss attiecigi maksa. ar 5ls diez vai te bus lidzets.
19.07.2013 21:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.irobot.lv/

iRobot Roomba jau 9 gadus ir pasaulē populārākais grīdas uzkopšanas Robots. Pēc formas un izmēra kā vidēji liels siera ritulis (d=34cm), istabā orientējas izmantojot savus neskaitāmos sensorus. Robots nav pieslēgts elektrotīklam - ar uzlādētu akumulatoru tas darbojas līdz pat 2 stundām un pēc darba paveikšanas atgriežas uzlādēties.

Robots principiāli maina mājas uzkopšanas paradumus, jo ikdienas tīrīšanas veikšanai ir nepieciešams tikai nospiest pogu.

desmitiem dažādu sensoru, kas analizē gan telpas konfigurāciju, gan reljefu, gan netīrumu daudzumu. Šie dati tiek apstrādāti līdz pat 67 reizēm sekundē un ar unikālās iAdapt™ tehnoloģijas palīdzību tiek pieņemti lēmumi kas nodrošina efektīvu un drošu tīrīšanu.

iRobot Roomba viegli tiek galā ar dažādiem netīrumiem, pat dzīvnieku vilnu. Divas pretējos virzienos rotējošas birstes uzlasa netīrumus, bet vieglākās daļiņas tiek vienkārši iesūktas konteinerā. Speciāla sānu birste iztīra gružus no istabas kaktiem un gar sienām.

Robots lieliski tīra gan cietās grīdas, gan īsspalvu paklājus.
19.07.2013 21:38 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Negribētu, ka manas mantas kārto svešs cilvēks... Patiesībā negribu, ka to dara kāds cits, izņemot mani pašu. Nejustos labi, ja kāds rosītos manā virtuvē, vannas istabā, WC. Un neredzu jēgu mazām platībām šādi tērēt naudu. Pati visu varu sakopt tā, kā man patīk.
19.07.2013 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits