Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

labie darbi/brīvprātīgās

 
Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Panesās domas uz tādu lietu kā brīvprātīgā darba pieredze. Kā jums ir meitenes - vai esat kādreiz, kaut uz īsu laika posmu iekļāvušās kādā brīvprātīgo kustībā, Eiropas Brīvprātīgajā darbā, samariešu kustībā, palīdzējušas veco ļaužu aprūpē,sarkanais krusts, ziedojušas asinis un palīdzējušas trūcīgajiem ar mantām? Kāda bija jūsu motivācija iegūt šo pieredzi un kādas pārdomas, morālās "atskaņas"pārņēma labo darbiņu laikā/pēc tā? Vai plānojat atkal ko līdzīgu,varbūt apsverat domu pirmoreiz iesaistīties kādā kustībā, lai palīdzētu padarīt pasauli gaišāku tiem,kam tas visvairāk vajadzīgs?
19.07.2013 18:33 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es peedeejos gadus aktiivi iesaistos shaada veida pasaakumos. Tas paliidz ciiniities ar manu "ieksheejo stervu". Katraa zinjaa taa sajuuta ir nenoveerteejama, kad esi kaadam paliidzeejis un redzi patiesi laimiigu smaidu otra cilveeka sejaa. Vislabaakaa sajuuta man bija peec darba beernu namaa, taa miilestiiba ko ieguusti pretii, ir tieshaam kaut kas iipash un neaizmirstams.
19.07.2013 18:40 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
gribu uz indiju vai aafriku..
19.07.2013 18:47 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kādreiz iesaistījos pansionātu, invalīdu bērniņu palīdzēšanā. Nu principā palīdzēju organizēt pulciņus vai pansionātiem pasākumus izveidot. Taču es nevaru teikt to, ka pēc tā man palika laba darba padarīšanas sajūta.. jo godīgi sakot, ir sāpīgi redzēt, cik daudziem vecākiem ir slimi bērniņi un cik tas ir netaisnīgi, tāpat kā pansionātu cilvēki stāsta savas likstas vai ilgojas pēc mājām. Protams, šie bērni, cilvēki ir ļoti pateicīgi un ir prieks sajust to, ka viņiem esi padarījis dienu gaišāku. Bet es esmu pārāk līdzjūtīga un arī mājās man ir savas nopietnas problēmas, ka man brīvajā laikā nepieciešams miers. Ja man palūdz palīdzību, noteikti neatteikšu... bet speciāli iesaistīties brīvprātīgā darbā es šobrīd īsti nevēlos. Gan jau pienāks, laiks kad tam visam pievērsīšos atkal :)
19.07.2013 18:57 |
 
Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es labprat gribetu paliidzet trucigam gimenem un berniem, tikai es nezinu ka Pagaidam palidzu, ar savu apgerbu sutisanu uz lv. Visu ko vairs nevelku, nenesu te vacija uz sarkano krustu vairs, jo viniem te drebju netrukst, bet dodu pazistamiem cilvekiem lidzi uz lv.
Tad vini aizved uz laukiem trucigam gimenem. Tur bija viena gimenite, kur ir daudz meitenes, viena aiz otras stripina pec auguma. Un katra kaut ko atrada un tulit pat uzvilka mugura. Visas tadas apmierinas un priecigas. :)

Tad ir tada laba sajuta. :)

Vel ko daru, te ir tadas rezgu kastes veikalos. Var nopirkt suuniem un kakiem edienu un tur ielikt, tad vini atdod patversmem. Musu mazajiem braliem!!!! :)
19.07.2013 18:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits