Lēnām kārtoju drēbju skapi, nav īsti iedvesmas, bet sakārtot vajag
Vakariņās laikam neko netaisīšu, gribētos auksto zupiņu, bet nezinu, vai pietiks piens, ehh
man arī piens nomāc manas domas, jo biju plānojusi vakariņās taisīt šampinjonu mērci, bet kāds paspējis pienu jau pusē izdzert. mēģināšu kaut ko ar krējumu vēl sariktēt.
Anne, padevies spiedienam un tāpēc bildi nomainīji? :P
Man šodien būs apcepta vistas fileja ar dipī mērcīti un krāsnī ceptiem kartupelīšiem un gan jau kkādi našķi
Man ir atvaļinājums un nedaru neko Vēlāk būs jāaiziet uz bibliotēku paņemt jaunas grāmatas, 3 jau esmu izrāvusi cauri pa šīm brīvajām dienām. Par vakariņām vēl nezinu, tikko tikai paēdu pusdienas - olā ceptas kabaču šķēlītes ar krējumu.
amarella, jā es ar pienu vienmēr taisu, jau kopš bērnības .. un zinu, ka lielākā daļa taisa ar kefīru .. lai gan man kefīrs ļooooti garšo, aukstā zupa ar kefīru šķiet ļoti stipra, man ar pienu garšo ideāli
Anne, nevajag, pirms kāda laika lielākā daļa cosmo jau par to nošausminājās
Es taisu piens + marinētas bietes + gurķīši + zaļumi + olas + sāls .. un tas laikam arī viss, nezinu, man tādu bērnībā taisīja un pati sev tagad arī taisu .. visās kafejnīcās ir ar kefīru, tās es ieēst nevaru, vienreiz mājās arī taisīju ar kefīru - nu ēdama, bet ne tā, kā ar pienu! Tad es labāk kefīru vienu dzeru