Kādā apģērbā jūs guļat(kad neguļat kailas)?
Galvenais jautājums ir 'kur?' .... Skaistas un seksīgas pidžamas (kkas varbūt uz babydoll pusi) Latvijā.. agrāk bija La Senza... bet tagad??
kaila...:) kad ciemiņi paliek pa nakti, tad kādā no " Change" naktskrekliem - zīdaini un patīkami. Ja nemaldos, tieši šis zīmols Lv nomainīja " La Senza", lai gan, mātes uzņēmumi viņiem dažādi.
oversized t-kreklā un apenēs vai šortiņos, dažreiz nakts kleitā, bet ne seksīgā, vienkāršā,pelēkā ar uzrakstu- Good Night :D
Lindex vienreiz nopirku smuku nakts veļu, kleitiņ veida, bet pārdevu :D
Satīna naktskrekliņā vai maikā ar pidžāmšortiem. :D Ziemā man ir flaneļa naktskrekls ar siegpārsliņām, bet draugam tas ļoti nepatīk, man gan. :D Galvenais, lai silti.
Viram patik, ka gulu kaila. Ir man zida naktskrekls lidz potitem un uz lencitem, bet nu taja gulet murgs gatavais, jo abos sanos ir skelumi lidz dibenam un tad vienai dalai manejais pa nakti zgulas virsu un tad nevaru apgriezties uz otriem saniem. Velku reti sito skaistumu. Tad ir vairaki mini naktskrekli kuros gulu. Gribu garas pidzambikses un maicinu, bet manejais nepakam. Nu tad tada man ari nav. Bet kad sastridamies tad vienmer velku legingus lidz celim un t-kreklu (lai milotais necer redzet tai vakara mani kailu).
man ir kokvilnas kleitiņa, gan smuki izskatas gan ērti ļoti, citās drēbēs man būtu karsti un maikas pa īsu jo nosedzos pa miegam, bet kleita ir līdz celim un ērti, pupi nedaudz izlien ārā bet tas pofig :D:D