Man ir bijis atkās zarnas iekaisums. Toreiz vēders palika dīvains jau vakar,domāju, ka varbūt esmu saindējusies ar ēdienu vai tml. naktī kaut kā dīvaini gulēju, ik pa laikam cēlos augšā no sāpēm, kuras nebija gan ļoti stipras, bet dīvainas. Tad agri pamodos, vairs nevarēju nogulēt, jo kā gulēju- nāca vēmiens. Nākamo rītu ļoti mocījos. Negulētās nakts dēļ, šaausmīgi nāca miegs, taču pagulēt nevarēju. Atceros, ka izgāju mazliet ārā paelpot svaigu gaisu, bet no iešanas vēmu un nāca ģībiens. Tad arī sapratu, ka ir traki un zvanīju, lai mani aizved uz slimnīcu. Pie slimnīcas noģību, tur vispār ļoti grūti bija, jo ņēma analīzes un bija jāsēž rindā. Atceros, ka gribēju pilnīgi pa logu izlēkt, jo vienkārši nosēdēt nebija iespējams. Un tikai ap 14.00 man iedeva zāles un ielika palātā. Uz slimnīcu aizbraucu ap 10, pus11 no rīta. Un jā, bija grūti un traki. Taču beigās man neizoperēja aklo zarnu. Nākamajā dienā it kā bija nolikta operācija, taču no sistēmām un zālēm, analīzes bija uzlabojušās. Tā kā biju tad vēl maza, ārsti nolēma ar zālēm izārstēt mani. :)
Tā , lūk, gāja man :D