Man tāds ziņkārīgs jautājums. Smejaties, ja gribat, es tāda muļķīte šajā jautājumā :D Vienkārši izdomāju, ka šeit varētu tapt skaidrāks..
Esmu augstskolas vecuma meitene, nekas vairāk par maigošanos man seksuālajā ziņā nav bijis.. Bet interesē, kā pāri tik klusu nodarbojas ar seksu.. :D Nekad, nekur, lai arī cik dzīvokļos, mājās neesmu dzīvojusi, ne savus vecākus, ne citus pārus neesmu ne dzirdējusi ne pieķērusi, lai gan gadiem ilgi esmu dzīvojusi, gulējusi turpat aiz sienas. ??
Dažas te tik aprobežotas izklausas,ka domā,ka sekss nevar būt bez aurošanas, bļaušanas, kviekšanas utt. Var, un kā vēl var!
Atceros,kad iepriekšējā dzīvesvietā dzīvoju,aiz sienas dzīvoklī mitinājās jauna meitene. īsta puišu medniece. Man bija saspringtākais BD rakstīšanas laiks,bet nē,šī izdomā katru nakti seksot (sienas bija ļoti plānas) un tiešām rukšķēja kā ruksis, gaudoja kā vilks pilnmēness laikā, kaut ko dauzīja, meta. Biju nenormāli dusmīga,ka dauzīju pa sienu,kamēr pierima. Pat uzsitu sev uz rokas zilumu :@ Kmēr viņai pieleca,kas notiek!
Nerea,diez vai! Tādas skaņas varētu atšķirt. Džeks arī ik pa laikam interesantas skaņas un vaidus izdvesa :D Dažbrīd pat likās,ka viņiem tur tā gulta pa grīdu rotē :D
Istenba daudz kas ir atkarigs no partnera. Viens mans bjusais bija gaigi garam, sekss bija tik slikts, ka vareju tikpat labi gulet un semuskas est. Tad ari bija klusums no manas puses :D
Bet.... mans turks, omg hahhah :D tas bija spridzeklis!Viennozimigi labakais sekss!!!! Tad tur skanas bija visadas :D un ar vinu, man bija pat vienalga vai kads kaut ko dzirdes vai nee. Taja bridi vienkarsi nedomajam par to. :D
Atceros, ka pie drauga, kad paliku pa nakti, viņa senču istabas durvis vienmēr bija vaļā, bet, ja bija ciet, tad gan draugs, gan viņa māsa zināja, ka viņiem seksiņš.
:D :D :D
vispār daudzi komentāri man šeit izraisīja smieklus :D :D :D
Par mani pazīstama kaimiņiene arī sūdzējās, ka mēs esam skaļi :D bet citreiz viņai laikam bija gļuki, fantāzijas.. jo viņa, piemēram, man saka - ka vakardien bijām skaļi.
Kaut gan mums vakardien nemaz sekss nebija :D
augšējie kaimiņi agrāk tā ņēmas gulta čīkst tur grupņiks bija pamodos nakts vidu no skanam saku sist pa trubam a tiem vienalga nu bet veinreiz biju nogribejusies un tad bija pamatigas skanas apaksejiem kaiminiem suni saka riet nu jaa vareni :D BET ta neju un netrokšņoju jo pec tam jau tiem kaiminiem seja jaskatas, nu bet vienreiz jau tadu pamatigo var :)
bet besij, ka augsejo kaiminu krievu mauka agrak stiepa viriesus un pagulet nevari , bet tagad laikam vairak nesmu dzirdejusi, bet parsvara man kaimini ir jau gados taka labi, nav jaklausas kurš ka nemas!
Biju viesnīcā Francijā un, kad iečekojos, blakus istabā iečekojās jauns pārītis. Nu meitene, tāda neliela auguma, mierīga, bet, kas bija naktī:), tā kauca , bļāva un stenēja, nevarētu teikt, ka nebija uzbudinoši, pat ļoti, bet nu , ja katru dienu būtu jāklausās, tad , noteikti, tā piebesītu:)
Var klusu, ja ļoti vajag (atzīšos, man tas mazliet noslāpē sajūtas un emocijas), var arī vidēji skaļi, ja tuvumā neviena nav.
Bieži problēma ir ritmiskā gultas čīkstoņā, tad var atrast pozas, kurās nečīkst.
Varbūt vecākiem viss ļoti reti notiek, kas ir bēdīgi, varbūt pa gadiem piešāvušies, varbūt viņi to dara 5 no rīta, kad Tu guli...