Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mīlestība no pirmā acu skatiena??

Reitings 1
Reģ: 17.07.2013
Sveiki!
Gribu lūgt Jūsu domas..

SItuācija ir tāda, ka nesen izšķīros (maijā) no sava puiša ar kuru draudzējāmies jau pāris gadiņus. Un likās, ka tuvakajā laikā nevēlos ne jaunas, ne nopietnas attiecības. Bet tad...vienā vakarā (jūlijā) piezvana draudzene un saka, ka jābrauc uz ezeru peldēties. Es piekritu. Beigās uzzinu, kad brauksim ar viņas draugu un viņas drauga draugu. Četratā. Protams, iepazīt jaunus cilvēkus var vienmēr, bet šoreiz bija savādāk.. takā uztraukums ikreiz kad vajadzēja man ko tiekt, atslābināties palīdzēja tas,ka bijām nopirkušas sidriņu vakara gaitām.
Tā nu pavadījām kādas 6as stundas kopīgi, pēc peldes visi braucām uz dažādām skatu vietām mūsu pilsētas tuvuumā. Ejot vēlāk ar draudzeni un WC, šī pačukst, ka es liekoties ļoti feina meiča tajam brīvajam čali.. Nav jau tā, ka man viņš arī nemaz nesimpatizē. Tikai viena no problēmām ir tāda, ka viņš nākamajā dienā jau brauca atpakaļ uz Norvēģiju strādāt. Un otra - mana profesija ir arī saistīta ar dzīvi ārpus LV, nevis vienā konkrētā valstī, bet 4 mēnešus braukājot pa pasauli... Tagad cītīgi sarakstāmies gan ar sms, gan pa skype.. Ko Jūs domājiet? Pēc četriem mēnešiem abi esam nolēmuši satikties LV... Manuprāt, no vienas puses ir ļoti labi, ka abi nebūsim LV, ka nebūs tā, ka kādam jāgaida mājās...
17.07.2013 19:47 |

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Kas būtu par to mums būtu jādomā??? Es teiktu, ka ļoti pārspīlēts nosaukums Tavai diskusijai. Bet vēlu veiksmi, lai izdodas!
17.07.2013 19:52 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
4 mēneši ir ļoti nopietns pārbaudījums attiecībām, kas tā īsti pat nav sākušās..
17.07.2013 20:36 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
ja ir tā, ka tu esi viņu satikusi vienu reizi un tagad visa saziņa r skypā un caur sms, tad neredzu kāpēc tev 4 mēnešus būtu jāgaida.
mana pieredze rāda, ka, ja attiecības sākas ar lielām sarakstēm, tas cilvēks ir 50% iepazīts, 50% izdomāts pēc sava prāta.
katrā ziņā, turpini sarakstīties, ja tev tas sagādā prieku, bet turi acis vaļā, ja nu uzrodas kāds puisis, ar ko tu tiešām vari arī dzīvē būt kopā :)
17.07.2013 21:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits