Trešais lieks, vai nē??? V+V+S???

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveiki!

Agrāk neesmu lietojusi šo portālu, bet zinu, ka mana draudzene šeit ir, tāpēc iedomājos piereģistrēties un pajautāt jūsu domas kādā jautājumā!

Mēs ar draugu esam jau esam labu laiku kopā un mūsu attiecības ir lieliskas, bet nesen viņš man ieminējās, ka vēlētos sexu trijatā - mēs un vēl viens vīrietis! Viņš stāsta, ka tas sagādāšot baudu viņam skatīties kā kāds mani izmīlē un apmierina, ka doma vien par to viņu uzbudinot un liek aizsilties, savukārt man tas galīgi neliekas saistoši un mīlēties ar citu vīrieti - svešu??? Amorāli liekas, nedabiski, bet viņam liekas, ka man no tā būs bauda, bet man ir bauda mīlēties tikai ar savu vīrieti nevis svešu!
Man pat par to runāt negribas, bet gribēju dzirdēt jūsu domas ko jūs par to domājat - vai jums ir bijis, ja jā, tad kā tas bija....???

Kā jūs man ieteiktu rīkoties šadā situācija, jo viņš man atkal un atkal par to ir ieminejies, bet es nevelos sexu trijatā, man patīk mans vīrietis un punkts!

Nav jau arī tā, ka es neuzklausītu viņu, mēs esam par to runājuši, tā ir viņa fantāzija, bet viņa fantāzijā es to visu izbaudu, bet iedomājoties nedabiski.......
17.07.2013 19:07 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
nē viss ir kārtībā Santa ;)
kurš gan vecis negrib paskatīties, ka cits vīrietis paņem priekšā viņa sievu!
18.07.2013 19:29 |

Reitings 81
Līga: Es jau nesaku, ka visiem viriešiem tā ir - tas ir tāpat kā vairums cilvēku tomēr dzer kafiju vai lieto cukuru, bet iespējams kāds to ciest nevar, vai vienkārši dzer zaļo tēju - tāpat vairumam vīriešu patiktu variants S+S+V, bet vai tas visi ir vienādi, es piemeram neredzu problēmu tikai prasu jūsu domas, jo man jau neviens neko neuzspiež - nez cik man vel tas reizes ir jāraksta!
Vienkārši nonācam līdz tādai sarunai, jā iespējams mūsu attiescībās ir kaut kādas problēmas, bet tāpēc jau gribēju dzirdēt konstruktīvus cilvēku viedokļus, nevis kaut kādus uzbrukumus vai sarkasmums - (TAVĀ GADĪJUMĀ) :)

Un kura cilvēka attiecībās nav kaut kadas problēmas - nu jā, bet moderni jau ir neko nerisināt vai neaprunāties!

Ko tad tu vēlies lai es daru - ak tad tu man atklāji savas fantāzijas un uzticējies, paldies bet es no tevis šķiros nenormālais gejs - tā kaut kā?

Tiešām cilvēki, ja nav ko rakstīt tad labāk nevajag, bet tiešām PALDIES TIEM, kas man ir palīdzējuši - ja esmu sapratusi, ka es pat neteiktu PROBLĒMA, bet problēma, pavisam vienkārša ir, ko tad arī tagad centīšos risināt!

Bet nu tiem cilvekiem jau es aizrakstīju privāti paldies, kas man palīdzēja apzināties šīs, problēmas/fantāzijas cēloni/ņus! :)
18.07.2013 19:46 |

Reitings 72
Reģ: 19.06.2013
Viņš vienkārši grib zināt, ka ir labākais. Pirmajā piegājienā ar svešu vīrieti orgasmu dabūt nav tik viegli, jo viņš nepārzin Tavu ķermeni, erogēnās zonas.
Pēc tam atnāks Tavs mīļotais, novedīs Tevi līdz septītajām debesīm un būs pacēlis savu pašapziņu.

Varbūt viņam ir mazliet ekschibioniskas tieksmes vai arī vēlme mazliet "palūrēt".

Vai arī vēlme redzēt, kā svešs vīrietis ir ka traks pēc Tevis, tādejādi celsies Tava vērtība viņa acīs (pēc principa- Ja nevienam nevajag, man ar ne). :)
18.07.2013 20:53 |

Reitings 81
Cepums: Laikam Cepumam cepums par šo komentāru! :) Nu jā ta viņs teica, ka gribot skatīties kā es gūstu baudu no tā "palūrēt" teica, tikai vienai reizei svešs vīrietis, iepriekš izstāstot kas un kā man patīk, lai nenodarītu man pāri un viss!

Laikam jau tiešām grib palūrēt - nu jā, cik cilveku laikam tik fantāziju! Nez kā ir ar citiem citām, nez kadas ir viņu fantāzijas - varbūt veidot jaunu diskusiju, bet nu kurš gan tur tā tagad ņems un rakstīs, enviens jau nav tik drosmīgs tā šķiet, jo nosodīt, gan citus māk, bet atklaties, ja tas laikam ir grūti būt patiesam, pret sevi! :)
18.07.2013 23:17 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man ir bijis, bet nu tā bija parodija par seksu. Tāpēc mana pieredze neko noderīga nebūs.
Santa, katram mums ir savi fetiši. Nav viņš vienīgais pasaulē ar tādām vēlmēm. Man tikai prieks par seksuāli atvērtiem cilvēkiem.
Nav teikts, ka tās ir biseksuālas tieksmes. Bet ja arī ir- so what? Es vairāk uztrauktos, ja es būtu homofobe, nevis biseksuāle. Vot tā ir nelaime..
18.07.2013 23:49 |

Reitings 81
Twiddy: Tur jau tā lieta, ka neuztraucos diži, jo zinu, ka cilvēki ir dažādi un mēs viens otru mīlam, o tad man darīt, ja viņs bija atklāts pret mani un izstāstīja iespējams savas slēptākās fantāzijas, sākt kliegt uz vinu un teikt NĒ, FUJ apspied sevi tā nav labi!

Neliekas nekas traks, ja divi cilveki ir tuvi un mīl viens otru, man ta liekas kā dziļa uzticēšanās, jo, ja tā nebūtu diez vai viņš kaut ko tadu man stāstītu un galu gala, man jau neviens neko nepiespiež, bet tikai aprunājāmies, no tā jau nevienam sliktāk nekļūst! :)
18.07.2013 23:53 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Es par to uztraukšanos adresēju tām, atvainojos, aprobežotajām meitenēm, kas tavu puisi par geju nosauca
18.07.2013 23:55 |

Reitings 81
Twiddy: Paldies tev! :) Man jau arī neliekas, ka, ja cilvēkam ir kāda fantāzija, ka viņš ir gejs, tad jau tās kuru džeku grib S+S+V r automātiski lezbieties? :D Nu ja šiet jau netrūkst tādu cilvēku, kas atnākuši tikai aiz spēlta profila izteikt kādu glupību, lai būtu kur nogrūst savas negācijas! :)

Bet tiešām liels padies tev! :)

Man tik tiešam gribas izprast šo visu un saprast kā tas ir, kā citiem bijis, nevis klausīties kaut kādus uzbraucienus, sarkasmus un parmetumus - to jau te visi pieprot! Vnk, ja negrib, lai neiedziļinas un tad arī neraksta, bet nu jā kāds idiots (atvainojos par izteicienu) jau vienmēr uzrodas! :)
19.07.2013 00:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits