Trešais lieks, vai nē??? V+V+S???

Reitings 81
Reģ: 17.07.2013
Sveiki!

Agrāk neesmu lietojusi šo portālu, bet zinu, ka mana draudzene šeit ir, tāpēc iedomājos piereģistrēties un pajautāt jūsu domas kādā jautājumā!

Mēs ar draugu esam jau esam labu laiku kopā un mūsu attiecības ir lieliskas, bet nesen viņš man ieminējās, ka vēlētos sexu trijatā - mēs un vēl viens vīrietis! Viņš stāsta, ka tas sagādāšot baudu viņam skatīties kā kāds mani izmīlē un apmierina, ka doma vien par to viņu uzbudinot un liek aizsilties, savukārt man tas galīgi neliekas saistoši un mīlēties ar citu vīrieti - svešu??? Amorāli liekas, nedabiski, bet viņam liekas, ka man no tā būs bauda, bet man ir bauda mīlēties tikai ar savu vīrieti nevis svešu!
Man pat par to runāt negribas, bet gribēju dzirdēt jūsu domas ko jūs par to domājat - vai jums ir bijis, ja jā, tad kā tas bija....???

Kā jūs man ieteiktu rīkoties šadā situācija, jo viņš man atkal un atkal par to ir ieminejies, bet es nevelos sexu trijatā, man patīk mans vīrietis un punkts!

Nav jau arī tā, ka es neuzklausītu viņu, mēs esam par to runājuši, tā ir viņa fantāzija, bet viņa fantāzijā es to visu izbaudu, bet iedomājoties nedabiski.......
17.07.2013 19:07 |

Reitings 81
cormeum: es nezinu man tas liekas nepieņemami, ka mani kāds cits varētu izmīlēt fuj, pat kā kaut ko tādu var iedomaties! Attiecības sašķobīties - nē mums tiešām ir stabilas attiecības, bet viņam pat nebūs iespēja par to pārliecināties, jo man ts viss liekas pretīgi cits vīrietis mani??? Nē!

Kā jau teicu esmu izlemusi, ka nē - PAGAIDĀM, kas zin varbūt pēc 5ciem gadiem domāšu savādāk, bet pašlaik liekas, ka DIEZ VAI!!! :) Vienkārši jautāju jūsu domas - paldies jums par to :)

čāča: Man tik tiešām nav nekādu sexuālu fantāziju, jo pārsvarā sexu vēlas viņš un, man ir bijis tā ka man pat gadu nav bijis sexa un tas arī nav vajadīgs! Nez varbūt ar mani kaut kas nav ka vajag, lai gan neliekas par normu arī sex trijatā - es domaju ikdienišķa parādība! :)
17.07.2013 23:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Atbilde : atrodi vīrieti kuru es iekārotu !
Tā teikt - konkurence :D
17.07.2013 23:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ir fantazijas, kuras labak dzive nerealizet! pietam tas ir visai divains lugums. parasti jau viriesi, ja grib grupniku, tad ar vel kadu sievieti, jo citadi saku domat, ka tavejais ir biseksualis vai tads, kurs nesmadetu kada viriesa peni sava dupsa cauruma!
17.07.2013 23:19 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
tai forshajai Martai kaa vienmeer-traapiigi tie komentaari. :D
17.07.2013 23:20 |

Reitings 81
Zile: Nedomāju, ka viņš grib konkurenci, bet gan nezinu, kaut kādu fantāziju jautrību!

Marta (tā foršā) :D :D :D ha ha ha - "Kurš nesmādētu kāda vīrieša peni savā dupša caurumā" Nu nē, smieklīgi jau tas izklausās, bet nedomaju, ka tā ir, kad jautāju kā tad viņš grib vienlaicīgi mani izvarot divatā abos caurumos viņš atbildēja, ka nē, ka tas būtu pretīgi, nejau gejoties, bet vērto un lai man esto it ka bauda!

Par to, ka ir lietas, kuras labak nerealizēt es tev gan varētu piekrist viņš jau pats teica, ka tā esot fantāzija un, ka tas būtu ideāli, bet vēl ideālak, ja tas otrs būtu viņš pats viņa dubultnieks, kurš zinātu kā man patīk!

Viņs gribētu vērot, lai man no tā būtu bauda............
17.07.2013 23:30 |

Reitings 81
Droši, ja kādam vēl ir kāds viedoklis vai padoms es to noteikti priecāšos dzirdēt! :)
18.07.2013 00:31 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Viņs gribētu vērot, lai man no tā būtu bauda............

Lai viņš nopērk tev kažoku un tad skatās :D
18.07.2013 09:41 |

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
uzskatu ka sekss trijatā ir iespējams tikai tad, kad tajā nepiedalās pāris.. bet gan atsevišķi cilvēki.. kaut vai draugi, bet ne versijā pārītis!
18.07.2013 09:48 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Zinu, ka manējais piekristu pozīcijai s+s+v :D Bet es nepiekristu, jo man galīgi nelieks vilinoši gramstīties gar citu sievieti vai vēl trakāk skatīties kā to dara mans vīrietis :D Tāpēc nekā nebija :)
Un par to otro variantu- mans vīrietis tam, kā viņš pats saka nekad nepiekristu, jo viņam jau nepatīk, ja kāds uz mani ne tā paskatās, kur nu vēl pieskartos. :D

Realajā dzīvē, es arī ne uz ko tādu nepiekristu, ir tik daudz visa kā, ko var realizēt ar partneri gultā, turklāt esmu laimīga ar vienu vīrieti. Un arī laikam, ja nebūtu attiecībās, domāju, ka kam tādam nepiekristu, justos izmantota.
18.07.2013 09:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Teiksim, kā ir. Tavs draugs grib, lai tevi izvaro jeb seksuāli izmanto cits vīrietis. Kāpēc es to saucu par izvarošanu? Tāpēc, ka tev negribas nevienu citu, izņemot savējo, tev šī doma riebjas. Tātad tu to darītu pret savu gribu. Tā ir izvarošana. Forši, ne?
18.07.2013 10:56 |

Reitings 81
Nu jā, es jau esmu sen izlēmusi, ak nekas tāds nebūs, bet paldies visiem par jūsu domām! :)
18.07.2013 17:10 |

Reitings 9
Reģ: 12.11.2012
Nu nemet vēl pie malas, atstāj to pēc 10 gadiem plauktiņā:)
18.07.2013 17:13 |

Reitings 81
kristaps: Laikam ceri, ka tas trešais pēc 10 gadiem varētu būt tu! :D :D :D
18.07.2013 17:30 |

Reitings 9
Reģ: 12.11.2012
santa: Nu ticība neļaus pēc 10 gadiem V+V+S tikai S+S+V:).
18.07.2013 17:34 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 29.01.2009
Tas čalis ir dīvains!
Viņam gadijumā nav kādas biseksuāļa pazīmes?
18.07.2013 17:40 |

Reitings 81
KeX: Uz tavu komentāru nav atbildes, jo tas ir stulbs - atvainojos par izteicienu, izlasi, ko esmu rakstījusi iepriekš!

Un pat ja tā tad lielākajai daļai - apmeram 80% ir bisexuāli, tikai daudzi to neapzinās, vai ri pakļāvusies sabiedrības uzspiestajiem stereotipiem, jo tas nav "normāli" , bet jautājums jau šeit nav par to kurš ir kāds, bet vai to vēlas darīt esot jebkadam vai nē?!
18.07.2013 18:46 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
slima maza bērna murgi, normals virietis kurs mil savu sieviti loti negribetu seksu trijata, ta tas ir pienem patiesibu, bet tev laikam ir roza brilles un neredzi ka ja dzeks ko tadu saka ka grib beigt attiecibas.
un kapec visam jazin cik tu reizes nedela milejies ? :D
VAI ARI MAN SKIET KA TAVS DRAUGS IR GEJS UN VISS TAOEC GRIB REDZET KA DRATE TEVI :D
novelc meiten roza brilles un sac domat ar galvu un pienem realo patiesibu JEBKURS NORMALS VIRIETIS SIEVIETEI NEPRASITU SESKU V+V+S BET GAN S+S+V :)
18.07.2013 18:54 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
kEX VINAM ir biseksuala novirze man ta skiet bet autorei roza brilles un negrib ieraudzit isto patiesibu
18.07.2013 18:56 |

Reitings 81
princese8_ : Man liekas, ka tev vajag iet nomierināt nervus, kuru tu te par geju sauc? Vienā teikumā raksti, ka ir bisexuālas novirzes, ko es nemaz nenoliedzu, nakamaja jau saki, ka gejs un grib redzēt kā drātē - izlasi labak visu diskusiju nevis brutalā veidā bārsti savus komentārus! :)

Mēs jau esam ilgu laiku kopā un precējušies, es neizjūtu nekadas attiecības nestabilitātes un zinu, ka viņš amni arī nekrāpj, rozā brilles man jau sen vairs nav, tāpēc esmu spejīga domāt konstruktīvi, bet, protams, Tev kā komentētājam no malas ir viegli neiedziļinoties problēmā vulgārā veidā kaut ko uzrakstīt, bet nu jā - visiem ir tiesības izteikties, tikai žēl, ka tādiem teiksim tā neieturētiem cilvēkiem kā tu ar, bet paldies par domām! :)
18.07.2013 19:16 |

Reitings 81
princese8_ : Un es domaju, ka jebkuram cilvēkam ir kādas fantāzijas, un man jau arī nekas netiek uzspiests, esam par to runajuši un viņš mani mīl un, ja man tas neliekas pieņemami, tad nekas tāds nav jādara!

Es jau jautāju tikai viedokli, nevis kaut kādus spriedelejumus par to, kā ir pareizi vai kā nav, kas ir normāli vai kas nav!

Tu tač nepazīsti ne mani, ne viņu un, ja nevēlies iedziļināties, bet kaut ko truli rakstīt, tad lūgšu gan Tevi, gan nākamos gudriniekus paturēt savus komentārus pie sevis!

Paldies un jauku dienu! :) ;)
18.07.2013 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits