Tā kā zinu, kā liela daļa no aktīvākajām foruma lietotājām izskatās dzīvē, tad šī diskusija man laikam nav īpaši aktuāla, bet ir dažas, kuras nezinu kā izskatās, un, protams, savs viedoklis ir izveidojies :
Marylin - man šķiet, ir būtiska atšķirība starp to, kāda viņa bija vēl dzīvojot LV un to, kāda ir tagad, bet varbūt arī tas bērniņa dēļ. Katrā ziņā neko sliktu nevarēju pateikt ne agrāk ne tagad, bet agrāk šķita tāda labā nozīmē trakā ballīšu meitene, bet tagad ļoti jauka, izpalīdzīga un atsaucīga, nebaidos pat lietot vārdu sirsnīga.
Zili_rudzi - kādreiz nebiju īpaši ievērojusi, bet kopš ielika esošo bildi, katrā diskusijā pamanu un izlasu, ko uzrakstījusi. Šķiet, ir apmēram mana vecuma (+/-20), bet piedzīvojusi/sasniegusi jau ļoti daudz. Noteikti ir ļoti laba draudzene, ar kuru var gan atklāti izrunāties, gan iet ballēties līdz rīta gaismai.
Ishi - Šķiet, meitene ar viedokli par pilnīgi visu, iedomājos tieši tādu kā bildē, šķiet ir ļoti simpātiska un ar augstu pašvērtējumu.
Jessica - Ļoti gudra un pieklājīga, zina ko vēlas un dzīvē daudz sasniegs. Iedomājos arī tieši tādu kā profila bildē - ļoti sievišķīgu!
Switched_on - pamanīju kopš reizes, kad divas meitenes vienā diskusijā uzrakstīja, ka bieži mani ar viņu jauc, nezinu kāda ir dzīvē, ļoti grūti iedomāties, bet bieži vien tiešām varu parakstīties zem katra viņas rakstītā vārda.
Gan jau vēl par daudzām varētu uzrakstīt, bet pagaidām vairs nenāk nekas prātā! :D :)
Pati par sevi šķiet, visu esmu pateikusi ar segvārdu, šķiet, tas man atbilst tik ļoti, ka nomainīju iepriekšējo, aiz kura biju vismaz gadus divus! :) (l)