Attiecībām vajag intensīvo terapiju

Reitings 10
Reģ: 14.07.2013
Tā kā matiem dažkārt pērkam intensīvās maksas, tā laikam man arī attiecībām vajag kaut kādu intensīvo terapiju.

Esam kopā ilgi un nezinu, kā līdz tam esam nonākuši, bet situācija nav okey. Īsumā - esam kļuvuši šausmīgi neiecietīgi viens pret otru, loti bieži strīdamies, bet ne tikai strīdamies, bet lamājamies, apvainojam viens otru, plēšamies ka suns ar kaķi, ka spalvas iet pa gaisu. Un strīds var rasties uz līdzenas vietas.

Kaut vai krekls nav labi izgludināts. Labu gribēdama, izgludinu kreklu, bet aiz aizdomāšanās vai ko, bet neieslēdzu tvaiku. Rezultātā vīrietis paņem kreklu un prasa, kas tas, vai vispār izgludināts? Es uzreiz sapsihojos, ka viņš nenovērtē, ka nepasaka pat paldies. Viņš sāk pārmest, ka es visu daru paviršu.

Un tā var būt par jebko. Viņš var ieslēgt kādu filmu, kas man nepatīk. Es varu nepiebērt pietiekami daudz sals. Viņš var vakarā traukus nenomazgāt, kas viņam bija jāizdara. Nu vienalga, un skandāls un lamāšanās uz līdzenas vietas. Tajos mirkļos manī ir tik milzīgas dusmas, ka es varu pateikt viņam jebko, es knapi valdos, lai viņam iesistu. Un viņam tāpat, dusmās viņš mani var nosaukt vispretīgākajos vārdos.

Pašai riebjas tāds attiecību modelis. Gribas, lai par visu varam mierīgi izrunāties. Neesam jau arī vairs bērni, bet pieauguši. Pirms 10 gadiem tā nebija :(
17.07.2013 09:30 |

Reitings 10
Meitenes, man noderēs ikviens padoms!

Hmmm tad jau viņš arī neizpilda sava daļu tā teikt? Nevaru teikt, ka viņš mani finansiāli nodrošinātu. Strādājam abi. Vai tas nozīmētu, ka arī viņam jāuzņemas puse no emocionālā komforta?

Sanāk, ka abi kaut ko dara, bet neizdara neko no vajadzīgā?
17.07.2013 10:32 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
http://youtu.be/Q7EyPcfJUE4
Mainies pati un tad arī viss apkārt mainīsies
17.07.2013 10:33 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
mums ar vienu bridi bija uznakusi sada problema, ka vins atnaca no darba ta stridejamies, plesamies par visu, ka suns ar kaki! meginajam izrunaties, bet viss beigu beigas noveda pie strida, jo vienmer bija- tu tads un tu sitads, tu nedari to un to utt. bet tad es sapratu, ka ja neko nedaris lietas laba nu tad sim attiecibam ir beigas, apsedamies vakara un sakam runat, un nevis ar parmetumiem otram, bet sakt sarunu, ar- es zinu ka esmu vainiga pie ta un ta, gribu mainities utt! nu vienkarsi runat bez parmetumiem sakt ar sevi, atvainoties un tada gara! nonacam pie secinajuma, ka gribam saglabt attiecibas un, ka centisimies viens pret otru iztureties iejutigak, nestridesimies par niekiem! vairak planojam kopigus izbraucienus, kaut vai ar vienkarsu galas cepsanu pie upes, braucu pat makskeret ar vinu un man pat tas iepatikas! nu jau gandriz gads rinki un attiecibas ir krietni uzlabojusas! tatad labakas zales manuprat ir izrunaties bez nekadiem parmetumiem un galvenais lai jus abi gribat mainities, jo tas bus vienpersoniski, tad nekas neizdosies!
17.07.2013 10:44 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Attiecībās VIENMĒR ir vainīgi 2!!! Muļķības, ne vienmēr!
17.07.2013 10:56 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja meitene cenšas, bet vīrietis nenāk pretī, tad viņa ir bezspēcīga. 1 cilvēks nevar pilnībā mainīt attiecības. Tas var beigties ar to, ka meitene līdīs no ādas ārā, lai viss būtu kārtībā, bet vīrietim vienalga būs slikti.
17.07.2013 10:58 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
nu es gan priecājos, kad vīrietis ir izrādījis iniciatīvu palīdzēt man mājasdarbos. Lai vai kā viņš noslauka tos putekļus, bet es vienmēr viņu uzslavēju un pasaku paldies par palīdzību nē nu ir jau cilvēki kuri samierinās ar mazumiņu..
17.07.2013 10:58 |

Reitings 10
Mans vīrietis laikam nav tas, kurš samierinās ar mazumiņu :) Ja būs kafija uztaisīta, nesaņemšu paldies, bet gan piebildi, ka par maz cukura. Mani atkal tas aizvaino.
17.07.2013 11:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
par to vai vinam ir cita es ari aizdomajos, jo tad parasti cilveki klust neiecietigi un asi!
vel sada riciba varetu but tapec, ka gimene vislaik ir neapmierinatiba kada joma. vai ta butu finansiala, gulamistabas utt. tev pasai jaizdoma. un galvenais ka visu verst par labu ir abiem gribet, vai vismaz iesakuma tev. mainies nedaudz pati, vins ari mainisies. piemeram, lai cik gruti butu, bet situacijas, kad sakas zagesana, panem un izturies vesi, izdari vinam pa pratam, netaisi skandalu. varbut vins ari saks mierigak reaget un vairs tik loti neuzvilksies par sikumiem, jo nereti skiet, ka sada esanas notiek del ta, ka iekseji ir ne tikai neapmierinatiba, bet ari aizvainojums.
17.07.2013 11:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja būs kafija uztaisīta, nesaņemšu paldies, bet gan piebildi, ka par maz cukura.

Zinot sevi, tā kafijas krūze pēc tādiem vārdiem tiktu sasista uz grīdas, sliktākajā gadījumā - uz vīrieša galvas.

Mēs neviens neesam ideāls, bet visam ir robežas.
17.07.2013 11:06 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet vīrietis jau arī jūt to pastāvīgo neapmierinatibu , un loģiski , ka pats to neapzinoties dara tev pāri, jo viņam arī kaut kas iekšā sāp..
17.07.2013 11:08 |

Reitings 7781
sesilla, tas citas variants tiesam ir reals, jo cilveki nereti ta sak uzvesties. nezinu gan tam psihalogisku izskaidrojumu.
sniegpulkstenit, tavi padomi, ir, manuprat, nekam nederigi. neiet runa seit par to, ka krekls nav labi izgludinats, bet par gimenes attiecibam, kad sakas zagesana. tici man, sadzives prieksmeti un kaut ka ne ta izdarisana seit ņi pričom!
17.07.2013 11:09 |

Reitings 10
Jā, tam es varētu piekrist... manī personīgi ir ļoti daudz aizvainojuma - par VISU. It visās jomās, manurpat, kaut kur ir problēma. Nauda, darbs, brīvais laiks, sekss, mājas kārtošana, da visur es atrastu, kas nav kārtībā. Viss ir tā nonivelējies. Viss ir tā apnicis. Man ir apnicis katru dienu nakt mājās un gatavot vakariņas. Man besī, ka viņš ēd gultā. Mani tracina naudas trūkums, nekvalitatīva atpūta. Liekas, ka viss skaistais un romantiskais desmit gadu laikā pārvērties par apnicīgu ikdienu, kur neko negribas darīt, tikai sūkstīties. Nu, tā, pačīkstēju :) Es domaju, ka viņš jūtas identiski.
17.07.2013 11:12 |

Reitings 8189
es jau nezinu , kas īsti tur notiek, izsaku tikai domas, bet šeit forumā bieži izskan tas citas variants. tas arī ir fakts!
17.07.2013 11:12 |

Reitings 7781
atkal kaut kadas mulkibas. sieviete par saskanu atbild, virietis par materialo. ja par materialo es es vel pieritu, tad ka sieviete var atbildet viena pati par saskanu gimene? vina veido attiecibas pati ar sevi. kaut kadas totalakas mulkibas. un vaina tiesam ir meklejama abos, nevis sieviete.
17.07.2013 11:13 |

Reitings 8189
Egija, pēdējais komentārs arī ir atbilde, tas visu izsaka, vīrietis jūt to tavu neapmierinātību un tādēļ situācija ir izveidojusies tāda kāda ir
17.07.2013 11:14 |

Reitings 10
Kāpēc attiecības nav kā dators, kur var piespiest RESTART :) Un sākt visu skaisti un tīri, no sākuma.

Kāda varbūt var pastāstīt par savu pieredzi ilgstošās attiecībās? Vai arī kā jūsu vecāki sadzīvo?
17.07.2013 11:14 |

Reitings 8189
Marta, ok, lai būtu muļķības, es vairs te nejaukšos tiešam ar saviem padomiem, nav vērts!
17.07.2013 11:15 |

Reitings 7781
ta iespejams bus begsana no problemam,bet domaju, ka tas ir tiesi tas, kas tev vajadzigs. skiet, ka esi emocionali izdegusi.tev vajag atpusties. soreiz domaju-vienai. aizbrauc kaut pie radiem uz paris dienam, tad meties taja visa ieksa ar jaunu sparu. ja tu pati busi uzvilkta, tad ari bus vislaik savstarpeja rivesanas. vienam ir jabut piezemetakam.

pietam , lai ari ka tas neizklausitos, materiala situacija loti, loti nospele uz attiecibam. ja regulari naudas trukst kaut elementaram vajadzibam, piemeram, partikai, t.i tu ieej veikala ar 5-10ls un zini, ka gandriz nedela bus jaiztiek ar to, ko tagad nopirksi, bet nopirkt ta nevar neko pa lielam, tas rada arpratigu stresu un dusmas, kuras mes izgazam uz saviem tuvakajiem. ja materialas problemas ir ilgstosi, tad nereti attiecibas sak loti ciest. tad ieteikums vel-meginiet abi uzlabot so situaciju(labak atmaksats darbs,papildus darbs vai kaut kas, kas mainitu situaciju uz labo pusi).
17.07.2013 11:21 |

Reitings 7781
nu labi, atvaino, nav au gluzi tas mulkibas. man ir sava parlieciba, tev sava. si situacija man ir loti zinama, jo pati tam visam gaju cauri un pat saku, ka attiecibas ir atgriestas tada pasa gultne, kadas tas bija sakuma. pat labakas, cita limeni.
17.07.2013 11:23 |

Reitings 8189
Marta un tavs teikums par materiālo pusi tieši to arī pierāda , ko es teicu:)
17.07.2013 11:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits