EnergyDrink Paldies Tev par šādu piedāvājumu, bet es labprāt šajā ziņā izvēlētos saglabāt privātumu. Es domāju, ka tas šajā gadījumā ļoti neko nemainīs, jo viena cilvēka viedoklis cita viedokli vienalga nemaina
Man pat ir tā, ka pusaudžu gados ļoti kopu savu ārieni un šobrīd skatoties bildes es pat nevaru saprast, kāpēc cilvēki izrādīja nepatiku. Šobrīd esmu apaļīga, bet vienalga lietoju kosmētiku, pērku smukas drēbes, cenšos visu darīt maksimāli. Bet laikam jau citi ievēro ko tādu, pie kā pati esmu pieradusi. Labi, ka pēdējā laikā nejūtos viena, jo ejot sabiedrībā arvien vairāk sastopu meitenes, kuras cīnās ar līdzīgām problēmām.
Ishi Paldies, es arī domāju par to, ka vēlos justies labi. Brīžiem man ir sajūta, ka jūtos vainīga pie tā, ka esmu īpatnēja, jo vēlos cilvēkiem patikt, bet tādas "vainas" kā man var vai nu ar plastisko operāciju vai arī neiespējami izmainīt vispār.
Anne Man arvien vairāk šķiet, ka jādomā par sevi. Arī labu darot - par sevi. Citādi cilvēks kā lupata, kuru citi var izmantot.