Meitenes kā ir ar jums un greizsirdību?!
Manuprāt man nav robežu šajā jomā un to vajadzētu kaut kā sākt savaldīt.
Neesmu vairs nekāda pusaudze, bet manas greizsirdības līmenis gan par to neliecina..
Esmu nopietnās attiecībās ar savu draugu un šķiet ka iepriekšējās divas attiecības mani ir tā iedragājušas, ka esmu kā apmākt ar slimām iedomām ka draugs mani varētu krāpt un ko tik ne, kaut gan zinu ka tā nav, ja viņš sēž pie kompīša un es neredzu ko viņš dara es iekšēju uzreiz stresoju iedomājos muļķības ka iespējams viņš pēta kādas citas lai sazin ko ar viņām uzsāktu. Ja apskatās kādas meitenes galerijas vai ko tādu uzreiz domāju ka viņš pa viņu fantazē vai viņiem kas ir. Es pat nezinu kā lai to apraksta, bet man pat pašai tas šķiet ļoti slimīgi visu laiku kaut kādas stulbas iedomas un vēl sazin kas. Pati ar to vairs nevaru sadzīvot zinu ka viņš mani nekrāpj bet tāpat baidos un iztēlojos savā galvā sazin ko gribu tikt no tā vaļā un dzīvot normāli, nestresojot un bez bailēm un slimīgām iedomām..
Divās iepriekšējās nopietnās un ne tik ļoti nopietnās attiecībās esmu saskārusies ar šausmīgām lietām un esmu tiešām šausmīgi sāpināta un pazemota tāpēc laikam bails lai kas tāds neatgadās vēlreiz un man aiz muguras neņirgājas.