Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ir taču robežas.

 
Reitings 27
Reģ: 03.07.2013
Meitenes kā ir ar jums un greizsirdību?!
Manuprāt man nav robežu šajā jomā un to vajadzētu kaut kā sākt savaldīt.
Neesmu vairs nekāda pusaudze, bet manas greizsirdības līmenis gan par to neliecina..
Esmu nopietnās attiecībās ar savu draugu un šķiet ka iepriekšējās divas attiecības mani ir tā iedragājušas, ka esmu kā apmākt ar slimām iedomām ka draugs mani varētu krāpt un ko tik ne, kaut gan zinu ka tā nav, ja viņš sēž pie kompīša un es neredzu ko viņš dara es iekšēju uzreiz stresoju iedomājos muļķības ka iespējams viņš pēta kādas citas lai sazin ko ar viņām uzsāktu. Ja apskatās kādas meitenes galerijas vai ko tādu uzreiz domāju ka viņš pa viņu fantazē vai viņiem kas ir. Es pat nezinu kā lai to apraksta, bet man pat pašai tas šķiet ļoti slimīgi visu laiku kaut kādas stulbas iedomas un vēl sazin kas. Pati ar to vairs nevaru sadzīvot zinu ka viņš mani nekrāpj bet tāpat baidos un iztēlojos savā galvā sazin ko gribu tikt no tā vaļā un dzīvot normāli, nestresojot un bez bailēm un slimīgām iedomām..
Divās iepriekšējās nopietnās un ne tik ļoti nopietnās attiecībās esmu saskārusies ar šausmīgām lietām un esmu tiešām šausmīgi sāpināta un pazemota tāpēc laikam bails lai kas tāds neatgadās vēlreiz un man aiz muguras neņirgājas.
16.07.2013 15:37 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pati esi atbildejusi uz saviem jautajumiem.
kapec ta ir? jo tev bijusi slikta iepriekseja pieredze. ko darit lietas laba? pamazam atgusies un saksi vinam uzticeties. tam ir vajadzigs laiks.
vai tas ir normali? pati teici un apzinies, ka tas ir slimigi. ko darit? meginat domat logiski, racionali tajos melnajos brizos. saprast, ka tas ir tikai tavas iedomas.
16.07.2013 15:42 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
par mani. vins nedod iemeslu but greizsirdigai.
nezinu vai ta ir greizsirdiba, bet man loti dusmas uzsit tas, ja kada sieviete atlaujas ar vinu flirtet , pieverst uzmanibu ka virietim utt. man ta skiet tada nekauniba un netaktiskums no vinas puses, kaut ari man nav pamata justies neparliecinatai viriesa attieksmes del.
16.07.2013 15:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits