Uhhh, jā, zināma situācija. Tā kā principā pati gatavoju ļoti, ļoti reti (un ja gatavoju, tad tāpat tikai rīsus vai auzu pārslas), tad parasti visu, visu pērku veikalā. Ēdu veselīgi, ļoti daudz augļus, riekstus, piena produktus un svaigas sulas, ūdeni. Šad tad gadās arī kas salds, bet cenšos lai tas būtu saldējums vai šokolāde robežās :D Lai vai kā, vienmēr veikalos paliek ārprātā lielas summas, rēķinot latos, īpaši par augļiem - vīnogas, mellenes, kazenes, avenes, banāni, apelsīni, melones... es vienkārši nespēju pretoties! Un svaiga apelsīnu sula - mmm .. Es pilnīgi noteikti neesmu no cilvēkiem, kas prot un grib taupīt uz ēdienu, ja arī agrāk to darīju , tad tagad ir mainījusies uztvere un viss, kas nav teju pa taisno nācis no dabas liekas ... ne pārāk veselīgs?! Es saprotu, ka summas ir daudz lielākas dzīvojot veselīgi, bet tā ir katra paša izvēle un veids, kā viņš raugās uz pasauli. kādam nav svarīgi, ko viņš ēd - galvenais, lai būtu garšīgi. kādam ir svarīgi, lai būtu lēti, nevis kvalitatīvi. Nesen pāris dienas dzīvoju (savi iemesli), dzerot tikai saldinātas limonādes (pepsi,cola etc) un ēdot saldumus bez pārtraukuma , kā arī 4x dienā ēdot mcdonalda tipa vietās, un es jutos tik, tik slikti.. Tas noteikti nav man, kaut arī zinu cilvēkus, kas ir pieraduši pie tāda dzīvesveida un uztura. Ir cilvēki, kas dzer tikai cukurotu tēju un ēd pārsālītus ēdienus.... katram savs.Mani tas šķebina. Kā esat pieradinājuši, tā arī jādzīvo. Pārmaiņas notiek galvā, nevis ledusskapī.