Ja viņam pret bijušo vēl ir jūtas, nevar aizmirst, tad ir kā ir.
Mans bijušais arī cenšas visādi sakontaktēties ar mani, bet mēs nevaram atrast kopīgu valodu, jo viņam vēl ir jūtas pret mani. Neesmu ieinteresēta mocīt cilvēku un pati klausīties viņa suņa murgus. Es izvēlos ignorēt, labāk, lai pamocās tagad un aizmirst ātrāk, nekā, ja rēgotos acu priekšā nepārtraukti. (par ātrāk varētu aizdomāties, vairāk par gadu pagājis jau)
Ir vēl viens, ar kuru nesazinos, bet pašai žēl, jo bija labs draugs pirms tam, bet viņam arī ir izteiktas simpātijas, nevēlos neko vairāk par draudzību.
Tad ir viens cits, ar kuru arī vairs nesazinos, bet pret to man ir jūtas. Bet kopā būt nav lemts, tad nu izvēlos nesazināties, tā vieglāk - nedaudz.
Un kaut kādi galīgi senie, neredzu jēgu komunicēt ikdienā. Pa retam jau var apjautāties kā iet vai saskrienoties, kafiju aiziet kopā iedzert.
Bet viens gan, ja kādu nevar aizmirst, tad esošais ir kā plāksteris. Vismaz man tā šobrīd ir. Bet pagaidam jau iet uz labo pusi. Kas zin, varbūt man pat kādas jūtas radīsies. Īsti gan neceru, pēc pieredzes varu teikt, ja nav sākumā, nebūs arī vēlāk. Bet dažreiz es noticu brīnumiem :)
so.so novēlu izturību un tikt skaidrībā, kādi tarakāni tavējam dzīvo tajā galviņā.