Sveiki!
Brālim tikko nopirka Samsung Galaxy Y Pro Duos, bet nevaram ieslēgt. Izmēģinājām visas pogas, arī pielikām lādēties, bet nekādas reakcijas. Pamācības arī nav ne latviešu, ne angļu, ne krievu valodās. Vai varētu būt, ka tas ir brāķis? :(
Ja nevar ieslēgt, tad varbūt kaut ko ne tā kopā salikuši esat (bet nu maz ticams, ka esat, piemēram, otrādāk bateriju ielikuši, vai sim karti). Ja ilgāk turot ieslēgšanas pogu nekas nenotiek, tad nesiet vien atpakaļ, noteikti kādai garantijai jābūt.
Nē, viss ir pareizi salikts. Problēma tur, ka pasūtījām internetveikalā.. :(
Man nekad nav bijs pieredzes ar telefonu, kur baterija nav ielikta iekšā, bet atsevišķi iepakota. Varbūt tā ir jāuzlādē pilna? Bet neko nerāda, ka lādētos.
Nu reizēm, kad baterija ir galīgi tukša, tā uzreiz neuzrāda, ka lādējas. Paiet kāds brīdis un tikai tad sāk lādēties tā, ka var redzēt.
Ja internetveikals nebija galīgais kaktu kantoris, tad noteikti kādai garantijas lapelei jābūt arī tur.
Man pašai ir Samsung, un, kā jau teicu, tad ieslēgšanas poga jāpatur ilgāku laiku - kādas savas 3 sek paiet. Bet man gan liekas, ka vaina tiešām ir citur.
tas ir ļoti aizdomīgi. manam internetveikala samsungam baterija bija uzlādēta. atlika ielikt un paturēt ieslēgšanas pogu, kamēr parādās samsung uzraksts. arī, ja ir tukša baterija, uzreiz, pieliekot pie lādētāja, var ieslēgt telefonu.
tas, ka nav nekādas pamācības, arī ļoti aizdomīgi. manā telefona kastītē bija gan pamācības, gan ražotāja garantijas grāmatiņa. un varēja redzēt, ka pirms manis to kastīti neviens nebija vēris vaļā. (youtube var paskatīties samsung izpakošanas un ieslēgšanas video :D )
Sūtījām 220.lv Piezvanījām un visu izstāstījām. Viņi piedāvā apskatīties un pa garantiju salabot, ja tas būs nepieciešams, bet tā kā neesmu no Rīgas, cik sapratu, paši atbrauks pakaļ. Jāgaida tikai e-pastā vēstule, kā jārīkojas tālāk. Cerams, ka vēstule atnāks :D
Oi, es arī tieši taisos no 220.lv sūtīt telefonu, it kā vienmēr visas preces, ko tur esmu sūtījusi, ir kalpojušas lieliski. Pēc tam uzraksti, kā viss beidzās. ;)