Atkal jau studiju diskusija, bet nu neko darīt, ja neizdevās no iepriekšējām man atrast cerētās atbildes. Gribu arī ieteikumus, viedokļus, pieredzi.
Tātad, izvēle man ir starp LU socioloģiju un RPIVA Izglītības darba vadītāju un viena mācību priekšmeta skolotāju. Protams, jūs teiksiet, ka jāiet, kur sirds liek, kas tuvāks.
Bet lieta tāda, ka pedagoģe es gribētu būt, bet es gribu vairākas augstākās izglītības. Pirmo budžetu un Latvijā, pārējās citās valstīs. Tad nu jautājums, kura no šīm izglītībām noderēs citur?
Sociologi ir daudz, un to esmu dzirdējusi, taču es gribu sākt saprast lietas, politiskās, ekonomiskās un šķiet, ka sociologi ar savu lielo lasīšanas daudzumu un tādām lietām man to var iemācīt. Reāli jau protams, ka nezinu, ko ar to izglītību iesākt, bet kā jau teicu, mans mērķis nav pabeigt skolu un iet strādāt. Gribu izglītoties. Nepatīk gan man tas, ka netiek mācītas valodas, kaut vai angļu, cik saprotu. Bet par to jau esmu domājusi, un šķiet, ka nav ko valodas mācīties skolā, labāk jāiet uz kursiem, kur to var iemācīties pilnvērtīgāk.