nezinu, bet uz asho shads jautajums ieskreja galva, nav tema lai lielitos, bet lai vienkarshi auz neko darit, pieiet pie skapja, un izskaitit cik vinjas ir :)
Man ir ļoti daudz. Šeit Vācijā ir kādas 15 tikai. Vēl Anglijā pie mammas manas mantas kaudzēm stāv un Latvijā arī ir skapis pilns :D Agrāk biju baigā modes dāma, drēbju bija nenormāli daudz.
Ja daudz naudas vai iepērkas pa lēto, tad kāpēc gan neticēt tik lielam skaitlim? Daudzas sievietes nemaz nestaigā ar biksēm, šortiem. Ja, piemēram, pajautātu, cik man ir bikses, tad skaitlis būtu krietni mazāks par kleitām. Varbūt viņai tāpat.
es domāju, ka nekas neticams tas nav. Ok, man nav tik daudz, bet kleita jau ir tāds apģērba gabals, kas ļoti daudz jāvelk, lai nonēsātos vai tml., līdz ar to, pērkot jaunas, tās tikai krājas un krājas...vismaz man tā ir. :D
Man ir kādas 25 kleitas. Bet uz manām ķermeņa proporcijām un prasībām, kleitas var retāk atrast tādas, kuras gribas pirkt.
Svārki gan man ir kādi 50. Varbūt pat vairāk.
11... vismaz tās, kuras atcerējos uz sitiena (skaitot gan vasarīgas, gan citas). Vispār daudz, ņemot vērā, ka praktiski staigāju tikai biksēs un labi, ja 5 nesāju vairāk par citām