Un kā Jūs rūpējaties par savu veselību

Reitings 75
Reģ: 13.07.2013
Sveikas, meitenes!
Varbūt Jūs varat padalīties, kā rūpējaties par savu veselību? Šeit es nedomāju vienkārši veselīgu ēšanu vai sportošanu, bet kaut ko īpatnēju, kaut kādu knifiņu, kas palīdz uzlabot veselību, bet nav plaši pazīstams. Es pati lietoju ļoti daudz ābolu etiķi un tas ir ļoti labi palīdzējis gan veselībai, gan izskatam, gan arī vielmaiņai. Rezultāts, protams, nav uzreiz pamanāms, taču pēc pirmajām trim nedēļām sāku just kaut kādas izmaiņas un uzlabojumus, ļoti apmierināta esmu ar šo metodi, taču tagad domāju, ka ir laiks kaut ko pamainīt, tāpēc gaidu Jūsu ieteikumus! :)
14.07.2013 14:33 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Iesaku katru riitu tukšā dūšā izdzert 1 ēdamk. linsēklu eļļas.

Jū, es arī kkur, kkad biju izkodis, ka tā ir baigi labā manta. Bet nu garšīgs gan viņš nav un pēc izdzeršanas (es šķaidīju ar ūdeni) gribējās viebties ne smaidīt. Cik atceros, tad pirku parastā veikalā.

Vēl avokado nav pieminēts... it kā nekas groundbreaking, bet manta baigi labā.
17.07.2013 09:40 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Es rūpējos par savu veselību tā, ka guļu naktī vismaz 9h, lietoju vitamīnus pret stresu, dzeru tēju sirds veselībai (Tereško), kā arī probiotiķus un smiltsērkšķu eļļu. Kā arī esmu pirts fane :)
17.07.2013 10:49 |

Reitings 75
Reģ: 13.07.2013
Teletūbija
Vai avokado nav ļoti trekns? :) Es nezinu, bet man šķiet, ka pat ļoti. Un es personīgi nedrīkstu aizrauties ar treknām lietām.
17.07.2013 18:15 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
dzeru ūdeni no rītas tuksā dūša ar citronu iespiestu. Labi izguļos. Pirms miega ļoti bieži pastaiga vismaz stundu. duša 2 x dienā. Lieki nelietoju kosmētiku. Negaršo desa un baltmazie, sulas pakās.
17.07.2013 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits