Un kā Jūs rūpējaties par savu veselību

Reitings 75
Reģ: 13.07.2013
Sveikas, meitenes!
Varbūt Jūs varat padalīties, kā rūpējaties par savu veselību? Šeit es nedomāju vienkārši veselīgu ēšanu vai sportošanu, bet kaut ko īpatnēju, kaut kādu knifiņu, kas palīdz uzlabot veselību, bet nav plaši pazīstams. Es pati lietoju ļoti daudz ābolu etiķi un tas ir ļoti labi palīdzējis gan veselībai, gan izskatam, gan arī vielmaiņai. Rezultāts, protams, nav uzreiz pamanāms, taču pēc pirmajām trim nedēļām sāku just kaut kādas izmaiņas un uzlabojumus, ļoti apmierināta esmu ar šo metodi, taču tagad domāju, ka ir laiks kaut ko pamainīt, tāpēc gaidu Jūsu ieteikumus! :)
14.07.2013 14:33 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Vējā - jo man parādīja atšķirību - uzlejot uz vienas rokas dabīgo, uz otras aptiekā pirkto, ierīvējot un mazgājot nost ar Fairy, aptiekā pirktā atstāja uz rokas oranžus pleķus un putas plika oranžas, bet ar dabīgo tā nebija.

Ar to gribēju pateikt to, ka pērkot linsēkļu eļļu, gluži nevar pirkt jebkuru un noteikti, ne lētāko.

Vai es galīgi maldos?
15.07.2013 10:55 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Misshine, nu...Pirmkārt, Fairy es uz rokām neliktu, ar to pat traukus mazgāt nav ieteicams, kur nu vēl uz rokām likt, bet katram savs, protams. Otkārt, šis konkrētais eksperiments neko īsti neparāda, jo īsta eļļa itin bieži ir kaitīgāka par kaut ko mākslīgu :) Ja ņem vērā, ka lielākā daļa linu audzētāju eļļu vienalga šķaida ar Polijā audzēto vai arī 100% tikai to pārdod, kā arī papētot, ar ko tad lini tiek apstrādāti+kas uz tiem laukiem iepriekš bijis, Tu vairs no pleķiem un putu krāsas nebaidīsies. Jā, dārgs varētu nozīmēt ko labu, bet tad, ja nav būts kādā linu laukā 2 gadus pēc kārtas, Tu nekad nesapratīsi, ko lieto.
15.07.2013 11:08 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Wow, KURS arsts teica, ka abolu etikis ir paligs tavam organismam? Sis man loooti interese. Tas ir Cosmo un Shape zurnalu cienigs apgalvojums. Un pastasti, Samant, ka tu tiesi izlemi, ka tavs organisms pec etikja dzersanas attirijas un ka tu veici to salidzinajumu, ka vielmainja uzlabojas? Tiesam arkartigi interesanti apgalvojumi par to etikji! Jo saproti, cilveki cinas, sporto, ed pareizi un vel tad vielmainja knapi paatrinas, bet skat, te tu cilvek, njem, dzer etikji un brinumi noti! Divaini, kapec uztura specialitsi so metodi neisaka, tapat ka fitness treneri?
15.07.2013 16:09 |

Reitings 13796
Man skiet, ka nav starpiba Fairy, Pur vai citi kjimiskie liedzekli, to tacu sadoma reklama, lai mes nopirktu citu lidzedkli, kas nav fairy, bet ta pats s.ds. Saprotu vel, ja eko, bet vai visi parastie nav vienadi?
15.07.2013 16:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paris-es pie "normaaliem aarstiem neeju",man ieteica viira draugs,kurs ir kiiimikis peec profesijas ,bet tagad jau daudzus gadus nodarbojaas ar alternatiivo mediciinu...Vins man ieteica tiesi tad,kad vinam bija doma,ka nieres labi nedarbojas...es nelietoju daudz ,bet ieveeroju ,ka man ir paargaajusas galvas saapees,kuras bija agraak saistiitas tiesi ar niereem(veel Latvijaa dziivojot).
Aabolu etiki lieku klaat pie salaatiem,kopaa ar ellu.
15.07.2013 17:13 |

Reitings 13796
Emmanuelle, nu ok, pie salātiem..bet es šoreiz nepiekrītu, ka to dzerot paātrinās vielmaiņa. Varbūt es kļūdos un tas noteikti ir iespējams, bet šobrīd palieku pie sava un neticu, ka ābolu etiķis jebkādā veidā ir saistīs ar tievēšanu.
15.07.2013 18:13 |

Reitings 16208
Paris-par tieveesanu es arii nezinu...bet man ieteica veel nesen darbaa koleege (medmaasa arii),kad bija taadas diivainas galvasssaapes ar vemsanu - vina uzreiz pateica,ka taas buus atkal nieres...atnaacu maajaas un iedzeeru kopaa ar uudeni un viss paargaja ,kaa nebijis-kaut kas taja aabolu etikii ir taads...!
15.07.2013 18:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Emmanuelle... interesanti par tām nierēm.. jo, piemēram, nieru mazspējas pacientiem ir jāizvairās no etiķa :)
15.07.2013 18:44 |

Reitings 13796
Nu mistika :D
15.07.2013 18:49 |

Reitings 16208
Es iisti nesaprotu ,kas man ir ar taam niereem-nekas briesmiigs jau laikam nav...bet ieveeroju arii to ,ka eedot mazliet mazaak proteiinu ,tomeer labaak juutos!Laikam bija mazliet par lielu slodze niereem...!
Eedu visu taapat,tomeer to galas gabalu mazaaku ,kaa agraak.Dzeru arii vairaak uudeni.
Es arii saku -mistika!:D
15.07.2013 19:12 |

Reitings 435
Reģ: 30.04.2013
fuj fuj tas abola etikis tas kuras lieto trakas pretigs vnk
17.07.2013 00:06 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Es pati arī lietoju ābolu etiķi, konsultējos ar uztura speciālistu, viss tika apstiprināts. Ir jāsaprot, ka šis etiķis ir dabīgs un veikalā pieejams tikai 7 procentīgs, lietojot, tas tiek atšķaidīts vēl vairāk. Kā jau minēja, viss ir labs noteiktajās devās. Nedomāju, ka vajag aizrauties, taču, ja garšo, tad tas tiešām ir veselīgi izdzert divas karotes dienā, es personīgi atšķaidu ar 1l ūdens un tā garša nemaz nejūtās! Esmu ievērojusi uzlabojumus, taču skatos, ka tie, kas šeit ir pret, tāpat domā, ka ir visgudrākie. Noteikti nevienam negribu ieteikt, jo negribu būt atbildīgā, taču pati lietoju un esmu ļoti apmierināta, bet visi mēs esam dažādi un tāpat arī mūsu organismi!
Vispār sapratu, ka katrā forumā, kur kāda sieviete uzdod jautājumu, viņu desmit reizes nories un vienu reizi patiešām atbildēs. Dāmas, nu nav skaisti tā! :)
17.07.2013 00:21 |

Reitings 16208
Lai vai ko teiktu,bet pretiigs tiesaam neliekas-normaals etikis ,kuram pat ir laba garsa!
Es vienu laiku dzeeru Noni sulu-Hawaii ir taadi augli,no kuriem taisa.Tas tiesaam ir kaut kas...gatavi smarzo peec kaut kaa puvusa-ja kaada ir jutusi kaut ko sastrutojusu,kaa smako....Tad sula,ja tai neliek klaat neko-garso ne visai ,kopaa ar to trako smaku!Vienu laiku paardeva muusu Costco-bija likts klaat kaut kas un garsoja peec pluumju sulas!
Ar to es gribeeju teikt,ka kaadrreiz es varu iedzert arii kaut ko negarsiigu,ja zinu noteikti ,ka loti labs veseliibai!
17.07.2013 02:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viss, kas ir ar meeru, ir ok. Teejkarote, divas etikja salaatos kaiti nenodariis, bet nu uz pliku kungji iedzert - tur kungja chuulu var dabuut.
17.07.2013 02:37 |

Reitings 16208
Krista-man nupat viirs paraadija lielu rakstu par organic Apple cider vinegar...es pat visu veel neizlasiiju.Vispaar tiesaam celts debesiis...!Paskaties The Huffington post sodien!:)
17.07.2013 02:57 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Samanta - iesaku ar aabolu etikji neaizrauties... Esmu lasiijusi ne tikai pozitiivas atsauksmes par sho briinumliidzekli...

Bet par teemu runaajot - es izveelos uzturu atbilstoshi savai asinsgrupai! Un juutu pozitiivas paarmainjas savaa pashsajuutaa! Vairs nezinu, kas ir uzpuuties veeder vai smaguma sajuuta no paareeshanaas... Lai gan peec asinsgrupas, esmu galjeedaajs - to es nelietoju...aizstaaju ar ziviim u.c.juuras produktiem.
17.07.2013 06:54 |

Reitings 435
emmanulle ok slave tik talak etiki. bet galigi neitrese kads brinumlidzeklis vakar iedzeru pec 20 min bija skrejamais un darba visu dienu slapa majas bija nogurums sausmugs. tas atkarigs organisms jo esmu ar gastritu slimojusi bijusas veferproblemas taka arvienu reizi pietika lai sapeastu cik viekala abolu etikis pretigs negribu nodarit pari veselibai un dzert tadu . ok dabigi raudzeto savadak. bet viekala nee un uzskatuka tadas lietās jadzer cilvekirm kš patiesam resni bus tptka ar lida brinumtabletem daudzas dzera oat beztolka un rezultats nu bija sausmigs cik dzirdeju un lasiju netaaa
17.07.2013 07:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Placebo efekts ar to etiķi. Nav absolūti nekāda zinātniska pamatojuma tam piedēvēt kaut kādas brīnumainas īpašības, jo nekā jau tur nav - skābe un viss. Ne tur vitamīni, ne kas cits mistiski dziedinošs un skaistinošs. Vienīgais, ko etiķis, ja aizraujas ar tā lietošanu, var izdarīt - palīdzēt iedzīvoties kuņģa kaitēs un, ja dkti paveicas, dabūt mazasinību.
17.07.2013 07:54 |

Reitings 435
nu katram cilvekam galva uz pleciem un nevienam neko aizliegt ietekmet nevar taka ja grib lai lieto etiki vai sazin ko vel tad labak veseligi est un nodarboties ar spoetu neka tas zalites un etiki nezinu neticu ja jau butu etikim efektstad katrs mes dzertu un butu tievi bet ta nav taka mac saubas tik drizak ieksas sabiegs
17.07.2013 08:07 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Šeit izskanēja skaļš apgalvojums, ka lietojot etiķi mēs 'apmirsim'. Jautājums: tad kāpēc frankofonās valstīs cilvēki nav izmiruši? Pēc maniem novērojumiem cilvēki te ikdienā vispār daudz un dažādos veidos maltītēs ietur to etiķu dažādo klāstu un cilvēki žiperīgi sagaida pat savu 90 dzimšanas dienu! Protams, arī es pieturos pie viedokļa, kas par daudz, tas par skādi, bet nedomāju, ka ĒK ābola etiķa uz lielu glāzi ūdens kopā ar maltīti ir tas lielākais ļaunums.
Es pati ikdienā izmantoju to ābolu etiķi. Salātiem gan vairāk izmantoju tomēr aveņu etiķi. Agrāk, kad bija problēmas ar vēdera izeju, ikdienā pirms brokastīm mēdzu apēst vienu tējkaroti linsēklu, uzdzerot mazliet pienu.
17.07.2013 08:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits