Jūtos noskumis šodien

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Šorīt, pakļūstot zem automašīnas riteņiem, gāja bojā mans suns. Protams, tas bija tikai dzīvnieks, taču vienalga jutos pieķēries, jo viņš dzīvoja pie manis gandrīz 9 gadus. Būs skumīgi vakaros nedzirdēt jautro riešanu, kad iebraucu pa vārtiem pagalmā, un nejust to patīkamo sajūtu, ka mājās mani kāds gaida…
Kādēļ to rakstu šeit? Nezinu, laikam vēlos ar kādu parunāt.
13.07.2013 14:37 |

Reitings 893
Paldies tām, kas jūt līdzi!

Dzīvnieks ir un paliek tikai dzīvnieks. Katru dienu taču ēdu kādu dzīvnieku, tāpēc jau nesākšu žēlot visus liellopu, cūkas un putnus, zivis un meža zvērus, ko apēdu. Sunim tomēr biju pieķēries, apbedīju viņu kopā ar viņa bļodiņu, sedziņu, rotaļlietām. Jau jūtos labāk; dzīve turpinās.

Šis ir mans profils un vienmēr tāds būs. Samierinieties taču ar to. Ja tā meitene vēlas, lai reģistrē sev citu profilu.

Ar Dziesmu svētku biļetēm man patiesi paveicās. Saprotams, ka daudziem no tiem, kas netika vai nevarēja atļauties labas biļetes, ļoti skauž. Vispār Latvijā tā ir vērā ņemama tendence, ka cilvēkus, kuri prot izmantot situāciju, domāt un pelnīt pat sīkumos, daļa sabiedrības nenovīdīgi apskauž. Par tiem "lūzeriem" tikai pasmejos.
13.07.2013 16:11 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Šis ir mans profils un vienmēr tāds būs. Samierinieties taču ar to. Ja tā meitene vēlas, lai reģistrē sev citu profilu.

Mēs varam samierināties.. Bet ja tu nejēdz uztaisīt savu profilu, vienmēr kāds pieminēts šeit to, ka tu diezgan nelietīgā veidā viņai profilu nozagi - samierinies taču ar to :) Un man neskauž tas, ka ir cilvēki, kas grib nopelnīt katrā situācijā - man tādi cilvēki vienkārši derdzas :) Naudas man ir gana, netaisos par katru papildus darbiņu vai lietu, ko izdaru prasīt naudu - man tas šķiet bišķiņ nožēlojami - nevar normālā ceļā nopelnīt naudu, tad nu tik kāš par katru sīkumu. Par tādiem cilvēkiem es arī pasmejos :D
13.07.2013 16:18 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Cik var piesieties cilvēkam. Lai dara kā grib ar šo profilu. Kāda starpība.
Jūtu līdzi. Zaudēt savu mīļo dzīvnieku ir tik pat skumji kā zaudēt cilvēku.
13.07.2013 18:19 |

Reitings 893
Paldies, jūtos jau labāk!
13.07.2013 18:29 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Jaa, kur tad tu vedi meiteni? Un kaapeec tajaa dziivoklii bija tavs laptops? :D Un kaa gadiijaas, ka naktii nebiji maajaas, pie sunjuka, bet seedeeji tukshaa dziivoklii, kad mazinjaa pa lietu pie tevis speciaali gaaja?
16.07.2013 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits