Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Līdzīga tēma

 
Reitings 23
Reģ: 08.11.2012
Brīdinu, īsi nebūs!
Pat nezinu, ar ko sākt. Jūtu, ka sirds drīz uzsprāgs no pārpilnības, taču nav kam to visu izstāstī, draudzēnēm kaunos.
Tātad, esam kopā kādu laiku. Bet es šķiet ar katru dienu ar vien vairāk vēlos šķirties. Sāku pati piefiksēt, ka nevēlos seksu ar viņu, pat skūpstiem meklēju iemeslus, lai to nedarītu. Mani kaitina viss ko vins dara, ko saka. esmu laimīga, kad viņš no rītiem guļ ilgāk, jo tad esmu viena. Varbūt tas tāpēc, ka viņš šobrīd ir bez darba un katru dienu sēž mājās. Neesmu radusi, ka mēs tik bieži esam kopā. Reizēm šķiet, ka nevaru paelpot, trūkst gaisa..
Pati esmu dekrētā, pēc iespējas vairāk eju ārā, lai nav uz viņu visu laiku jāskatās. Viņš tik reti iet ārā ar mani, ka es pat vairs to nejautāju. Viņam vnm ir kkādi attaisnojumi tam - kkas sāp, kkas jādara datorā.
Manās acīs viņš sāk zaudēt cieņu, jo labāk sēž mājās uz bezdarbnieku naudas, nekā meklē darbu. Ok, naudas mums pietiek, bet man šķiet, ja viņš būtu kārtīgs vecis, viņam darbs būtu svarīgs, kaut vai tik daudz lai justos kā vīrietis. mājas darbus neapdara, vakar palūdzu, lai izslauka grīdu. uz to viņš atbldēja, ka tā nemaz nav tik netīra..
es vairs neredzu kopīgu nākotni, jo viņam patīk iedzert brīvdienās ar draugiem un sēdēt pie datora. viss.. man tomēr interesē arī kkas vairāk. gribētos kādreiz aiziet uz teātri, kādu pasākumu. bet nē, vienmēr kkādi attaisnojumi, kāpēc to nedarīt. nejūtu izaugsmi mūsu attiecībās. es gribu, ko vairāk no dzīves. gribu romantiku, mīlumu, dāvanas un uzmanību.
ai, tas viss ir tik sarežģiti, ka petiesībā, ka seit pateisībā ir aprakstīta tikai daļa no manas emociju gammas.
gribēju sirdi izkratīt un jā, varbūt arī kādu padomu.
atvainjos par kļūdām, jo asaras acīs..
13.07.2013 12:12 |
 
Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
es domaju,ka jums jaizrunajas,jo ja esi dekreta, tad butu divreiz japadoma kā būtu labāk bernam, protams, nevajag palikt kopa tikai dēl berna, bet ja nu jums vnk trukst sarunas? parunajies ar vinju, jo tiesam runāšana daudzko dod ;)
13.07.2013 12:18 |
 
Reitings 23
Reģ: 08.11.2012
teeja - esmu meklējusi brīdi sarunām tik daudzas reize, ka rokas pat nolaižas. man mūžīgi jādzird kkādas atrunas, kāpēc tajā momentā tas nav iespējams.. es nevaru attiecības būvēt viena. man jau škiet, ja viņš pats to neredz un nevēlas kko labot, tā jau ir pazīme, ka viņam ir vienalga.
13.07.2013 12:20 |
 
Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Grūti iedomāties vai kopīga nākotne būs laimīga. Tieši tāoēc, ka tiek gaidīts bērns, vīrietim būtu jādara viss lai nodrošinātu ģimeni. Viegli jau man ieteikt (jo neesmu Tavā vietā), bet domāju, ka labāk būtu šķirties vai paņemt kaut kādu pauzi. Ja reiz nauda nav problēma, tad dzīvojies viena, baudi bērniņa gaidības un baudi viena to, kam vīrietis vienmēr atrod atrunas. Jūs esat dažādos "līmeņos", viņš ir apstājies un viņam ir labi kā ir, izmainīt viņu būtu grūti, tāpēc, lai pati nedegradētos, tad Tev jāturina ceļš vienai.
14.07.2013 16:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits