shaadu melnu. No saakuma jau izdomaaju, ka negribu kindle, jo tur it kaa vajagot obligaati pirkt graamatas no amazon, bet es nezinu vai tas ir taads "viena tante teica", vai arii taa tieshaam ir. Veikalaa bija izveele no kaut kaadiem 10. Panjeemu saveejo, jo ir internets, gluzhi taapat kaa datoraa, tikai protams, melnbalts viss, liidz ar to graamatas var dabuut pa tiesho. Ir vairaakas vaardniicas, kas man ir loti svariigi. Var atziimeet lapaspuses. Un nu veel visaadas fiichas. Kaa arii ljoti patika dizains. Baterija tur meenesi un es lasu tieshaam katru dienu. Iisteniibaa tie lasiitaaji +/- ir vienaadi. Kraasaino ekraanu man nevajadzeeja. Tas maneejais nebija daargaaks kaa citi. Nu katraa zinjaa, es ar saveejo esmu ljoti ljoti apmierinaata. Turklaat nopirku klaat macinju taadu
vispaar ideaali, var lasiit arii vakaraa, un nerauceet otram ar gaismu.No saakuma jau izdomaaju, ka negribu kindle, jo tur it kaa vajagot obligaati pirkt graamatas no amazon, bet es nezinu vai tas ir taads "viena tante teica", vai arii taa tieshaam ir.

jāiekačā kāda programma, ar kuru var pārveidot kindlim draudzīgā formātā, piemēram, Calibre..man šī programma šķiet šarežģīta vai nu es esmu pilnīga muļķīte .. :D

Viss mani apmierina, nu jā, vienīgi būtu labi, ja es iemācītos ielādēt grāmatas ne tikai no amazon.co.uk