Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

stulbums

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Nu sekos garš situācijas apraksts :D
Tātad situācija tāda. Es neveiksmīgi paslīdēju un nokritu. Sasitu elkoni, it kā nebija tik traki dezinficēju un apsitēju, dzīvotāju biju. Bet ar laiku sāpēs pieņēmās spēkā un uz elkoņa kaut kads izaugums sāka veidoties. Aizbraucu uz traumpunktu to izaugumu pārgrieza un tā kā iztīrija kas tur iekšā, bet nešuva, sasaitēja un ielika kā daktere teica drenāžu, lai iekaisums turpinātu tīrīties, izrakstīja antibiotikas un samaksāju 28 ls, negaidīta summiņa, bet nu labi. Vēl 3 reizes pie dakteres braucu un viņa elkoniskatījās. Strādāju ar mokām, jo roka sāpēja pie jebkuras tās locīšanas.Daktere veica pēdējo apskati un teica, ka vairāk nevajadzēs braukt, antibiotku kursu arī biju izgājusi, bet roka atkal sāka sāpēt. Iepriekšējā ārstēšanās aizņēma ap 3 nedēļām.

Šodien neizturēju un braucu atkal pie ķirurga, bet cita. Nācās atkal iegriezumu taisīt un likt drenāžu lai tīrās. Tagad atkal part matus ar labo roku nevaru izķemēt. Atkal viss no jauna. Dakteris teica, ka iegriezums iepriekš bija par mazu un sadzija ātrāk nekā paspēja iztīrīties. Protams maksāju atkal un strādāšu tagad arī ar asarām acīs.

Tas ir normāli? Mani interesā vai es nekur nevaru vērsties , lai sūdzētos, jo es taču darīju visu kā ārsts teica un beigās taču arīpateica, ka viss būs labi, bet še tev atkal pie ārstiem, atkal maksāju un atkal ciešu sāpes. Nepārzinu likumus un vai šāda situācija ir pieļaujama un man nav tiesību neko teikt. Kā jūs rīkotos?
12.07.2013 15:45 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Kā ārsts var zināt, kā tev kaut kas sadzīs?
Darīja, ko varēja un tā dažreiz gadās.
12.07.2013 15:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits