Sveikas!
Esmu nobriedusi pieteikties kādā no koriem. Google jau izložņāta, bet gribēju uzprasīt jums :
º kuram korim mēģinājumi notiek centra rajonā?
º varbūt jūs zināt par jaunu dalībnieku uzņmšanu kādā no koriem?
º kuru kori jūs ieteiktu?
unique - tu esi kādreiz dziedājusi? Es pamatskolas gados dziedāju korī/piedalījos dziesmu svētkos, esmu pabeigusi mūzikas skolu un dziedājusi ansamblī, bet šķiet, ka tādos labos mani varētu arī nepieņemt :D
Skolas korī dziedāju, mūzikas skolā dziedāju, pāris konkursos.. Dziedu daudz savā istabā.. :D Kādreiz dziedāju labāk. Ar laiku liekas, ka nav vairs tik labi.
Es arī domāju, pieņemtu vai nē, bet gribās pamēģināt, jo dziedāšana man ļoti pietrūkst.
Pievienojos dejot gribētājām,esmu dejojusi tikai tad,kad biju kādus piecus gadus veca!! Tāpēc varu teikt,ka neko nemāku un esmu bez nekādiem pamatiem un dejotājas pieredzes!
Laimepilnīga, es neesmu dejojusi kopš kkādas 7.klases. Meitenēm ļoti grūti tikt kolektīvos, īpaši Rīgā. Puišiem ir daudzreiz vieglāk. Es nu ļoti, ļoti gribu dejot. Pat vairāk, nekā dziedāt. Ja būtu kāds iesācēju kolektīvs es labprāt pieteiktos.
Kā jau minēju citā diskusijā- jātasa pašām savs kolektīvs. Vajag tikai vadītāju atrast. :D
Oga-Skatos,ka mums abām diezgan līdzīga situācija. ehh,tiešām pēdējā laikā burtiski uzbrūk tāda doma-gribu dejot un viss.Bet teiksim,ja es vai tu,vai kāda cita dejotgribētāja vēlētos dejot,tad,kā notiek atlases?Palūdz nodejot kādu soli,polku??
Nu, kad es pirms kāda gada biju aizgājusi- tur sākumā pa apli visi dejo (polkas utt), pēc tam "vecās"dejotājas rāda dažādus soļus un tad iet tādās kā līnijās un jauniņās aiz viņām mēģina to pašu atkārtot. Nemāku īsti sakarīgi paskaidrot. :D