Šodien gara dieniņa pavadīta laukos .. izdomāju mazliet uzlabot savu velosipēdu - varbūt kāda zina cik viegli ir nopūst rāmi ar kādu baloniņu? (Gribu citādākā krāsā) uuuun ir arī mazi rūsas pleķīši, nezinat - tos vispār var kā dabūt nost?
pašlaik laiskojos, bet plāns pabraukāt ar riteni, uzspēlēt badmintonu, sakrāmēs somu Liepājai.
šodien ritīga veiksmes diena-vinnējām SS biļetes un dabujām arī naktsmājas. nu, forši :)
atgādiniet, kādas bij labākās ēšanas vietas Liepājā?
Būs jāpamēģina .. vēl jautājums - cik tie baloniņi apmēram maksā? Jāmeklē droši vien kādos k-rautas/depo utt līdzīgos veikalos vai arī varētu būt kādos lielajos rimi/prisma? Ok, droši vien ka nē :D :)
Persephon un Zīmuļāns... ja riteni vienkārši nopūtīs ar krāsas flakonu , vari reiķināties ar to ka pēc 2 ned viņš būs divtik sarūsējis, ritenis pirms krāsošanas ir jāgruntē...
piparene, viesnaīcā Amrita ir restorāns un pagrabiņā ir Bruno bārs, Bruno tādi frī,karbonādes utt, restorānā,kā jau restorānā :) un Olīvei arī nav ne vainas :)
Man ļoti patīk Klondaika Liepājā - tur tik veismīlīgi cilvēki strādā katru reizi, kad es tur esmu. Tur iemacījos vienu foršu lietu - kartupeļu biezenim jāvieliek klāt sakapātas piparmētras! dievīgi :)
Doka pica, Vijolīte (jūrnieku centrā), Bel Cibo skaitās kkas restorānveidīgs. Maza vietiņa ar itāliskiem ēdieniem. Olīva man personīgi nepatīk. Cik esmu bijusi mūžīgi smird pēc kanalizācijas un apkalpošana ar nebija tā labākā.
Restorānveidigais, bet ar labs iestādījums ir Pastnieka māja.
Šodien kārtīgi pastrādāju, tagad palēnām jau kaļu galvā, kas tiks krāmēts somās brīvdienām, gribas ātrāk uz grieķu pludmali, kur ūdens zils un balti oļi spīd, ēst daudz zivis un vienkārši neko nedarīt .. nu labi kādu grāmatu palasīt :)