Sveikas,pie ārsta jau esmu pierakstījusies,bet līdz viņam vēl nedēļa.Varbūt kādai ir līdzīgi.
Man dedzina kuņģi no visa ! Tiešām no VISA !
Vispār kad sāku lasīt par kunģa dedzināšanu un izlasīju,ka citām pāris reizes gadā dedzina kuņģi nobrīnījos,jo man šķita,ka ir normāli ja reizi nedēļā vismaz dedzina kā man. Agrāk man tik bieži tā nebija tāpēc nepievērsu uzmanību,bet pēdējā laikā tas ir katru dienu. Sākas vai nu pa dienu vai vakarā.
protams,domājuka no ēdiena kkāda,bet loģiku nevaru atrast. Es varu apēst griķus ar krējumu un man dedzinās kunģi,varu apēst nākamā dienā picu un nededzina! Augļus nevaru nekādus laikam ēst,jo 90 procentos dedzina. kaut gan citreiz no tiem pašiem apelsīniem nededzina. "Sodien apēdu nektarīnu ar griķiem,dedzina... Nu es nevaru atrast tos produktus no kuriem man dedzina,jo vienu vakaru man no tā produkta dedzina bet citu nē. No kafijas var dedzināt? to es dzeru katru rītu,bet agrāk man tā nededzināja kgan dzēru viņu.
Zinu visus tos raniberl u.t.t,bet nepalīdz īpaši.
Varbūt kāda zin produktus ko simtprocentīgi drīkst ēst no kuriem nededzina kunģi? No zaļās tējas ar dedzina :D
Paldies :)