Cosmo skaistulītes, kādu autoiedegumu lietojat? 1. reizi šodien pamēģināju Garnier Ambre Solair salvetes, bet mazliet par dzeltenu. Varbūt kāda ieteiks brūnu, bet ne košu iesācējai?)))
Piekritīšu Infinity - Dove ir labākais no tiem, kurus esmu mēģinājusi. Jāatzīst gan, ka īpaši ar eksperimentiem arī neaizrāvos. Šis viegli klājas un smuki smaržoja + tāds patīkams mirdzums. Regulāri gan viņu nelietoju. Vien šad tad pa divām reizēm.
Nu nez, man no tā sun ozon pleķi baigie. No viena cita(toties daudz dārgāku) nekādi pleķi, viss smuki, tikai neatceros vairs nosaukumu, jo sen vairs neizmantoju šo brīnumu.
Pērc kādu gribi, bet pleķi vienalga būs, ja nav pietiekami labi noskrubēta āda un krems nepareizi uzklāts. Esmu lietojusi gan lētos, gan no dārgā gala. Atšķirība gandrīz nekāda.
Daudzi bija normāli, bet vislabāk laikam patika Bio2You un Shiseido.
Tomēr tas Garnier pēc 12 stundām palika ļoti smuks, patika, iesaku:) Bet tad jautājumus: vai kāda manījusi Garnier Ambre solair paštonējošo nevis salvetēs bet aerosoli (cena ap 7ls) Intense tonī. Visur kur es skatis ir tikai light. Bet tās salvetes bija intense, baidos ka tas light ir par gaišu:) Ja ir kada info uzrakstiet please))