Sveikas, es gribēju pajautāt, man ir 14 gadi un es nežēlīgi vēlos pīrsingu (vienalga kur, (degunā, mēlē, lūpā, zem lūpas, vēderā) ), bet mamma man neparko neļauj to durt, viņa saka, ka tas izskatās biedējoši un viņai nepatīk kā tas izskatās, kā lai es viņu pierunāju? Tiešām nežēlīgi vēlos. /draugu ietekmē/
mav tur jābūt līdzi vecākiem ... ;) pati dūru, kad biju nepilgadīga :D :D nu izdur nabā un nerādi viņai ... :) grūti pierunāt mammu uz tādām lietām .... Ja izdursi tad jau vairs nebūs ko atļaut vai neatļaut :D :D
Man bija 16, kad izdūru pīrsingu degunā. Gribēju to jau no 14, ja nemaldos. Mamma teica, ka, ja es vēl gribēšu viņu tad, kad pabeigšu mūzikas skolu (t.i. 16 gados), varēšu durt. Sagaidīju, vēl joprojām gribēju un izdūru. Varbūt mēģini kaut ko līdzīgu sarunāt. Uz kādiem svētkiem varbūt..
No sākuma painteresējies kādi var būt blakusefekti. Tad pati izdomā vai gribās, jo visiem pārējiem ir. Mana mamma neļāva. tagad pasaku viņai paldies par to.
Un lielākā daļa mammas nav pierunājamas. Gaidi 18 vai sāc dzīvot patstāvīgi jau tagad. Zem vecāku jumta dzīvo - vecāku noteikumi. :)
APDOMĀ KĀRTĪGI
mana māsīca 15 gadu vecumā pa kluso izdūra pīrsingu mēlē :D
Bet ja tev ir vnk tapēc kad visas grib, varbūt kad dabūsi tad nepatiks.?!
Un mammai jau arī vari pateikt kad viņu var izņemt ārā un viņš aizaugs ciet, bet es nezinu par mēli, vai aizaugs vai ne.
Man rīt paliek 18, ļoti gribēju pīrsingu nabā, gribu vēl jo projām bet njam, tas mans sapnis kad mazo riepiņu būšu nometusi.
kam man bija 15velejos nabaa pirsingu, mamma nebija miera, bet pierunaju ar tadu domu,ka vasara iesu stradat un pati pa savu naudu izdursu, sakuma nebija miera bet beigas piekrita, par parejiem pirsingiem kas bijusi (naba, deguna un uzac), galig bija vnlga, man kka noveicas, pirsings naba jau ir diktam ilgi njmesu ara kad paliksu stavikli un pectam atkal duršu
Ja visi leks no deviņstāvu mājas jumta, Tu arī leksi?
Šobrīd Tev tā ir mirkļa vājība, jo daudziem ir un protams ka gribās darīt kā citi. Apdomā labi kārtīgi, kur Tu vispār gribētu to pīrsingu. Kad būsu izlēmusi par konkrētu ķermeņa vietu, tad sameklē visu iespējamo info par konkrētā pīrsinga kopšanu; apdomājies vai gribēsi tajā vietā rētiņu, ja gadījumā pirsings apniks vai arī nesadzīs/iekaisīs caurdurtā vietā. Tad pacieties vēl kādu gadu vai vismaz pusgadu un ja tad vēl Tev gribēsies, tad ej un dur. :)
Man ir nabā pīrsings :)
Izdūru 19 gados, kad jau pīrsingu ''bums'' bija sen pagājis. Vienkārši dikti vēlējos :)
Nesāpēja un problēmas nav bijušas.
Dūru augusta beigās.