Aborts, klīnika

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Labdien!
Meitenes, iesakiet, lūdzu, klīniku, kur to veikt. Būtu labi, ja būtu kāda zināma pieredze par to. Varat arī privāti. Paldies!

Lūdzu nenosodiet! Viss ir apdomāts un 100 x pārdomāts. Paldies!
10.07.2013 19:45 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Labi, kundzes un jaunkundzes, lai jums veiksmīgas cīņas.

P.S. Jūs to visu varat nokārtot arī dzīvajā. Parasti tas notiek kādā no Statoiliem, vēl nepieciešami miskastes maisi.
10.07.2013 23:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es esmu pret abortiem, jo pēcāk būtu skumji lasīt šādas diskusijas:
- cenšamies ieņemt bērniņu.. nesanāk.. bet reiz bija aborts
- man ir spontānie aborti.. bet reiz veicu abortu

Ir daļa sieviešu, kas to vēlāk nožēlo.. Daļai bijusi nenopietna attieksme pret šo ķirurģisko manipulāciju..
''Izkasīs'' un miers.. Nē! Tam var arī palikt bēdīgākas sekas.

Es pieļauju ka nespēšu pārliecināt visas jaunās māmiņas paturēt mazuļus, bet, ja kāda svārstās.. tad varbūt mans komentārs liks kaut nedaudz aizdomāties :)
10.07.2013 23:54 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pipar tev vajag bērnu
10.07.2013 23:55 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
es zinu to,ko zinu es.

Nu es tacu saku, tu esi slikta, jo esi slikta.....
10.07.2013 23:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nepieļauj ka daudz vispar nevelas brēkuļus? Nu neuzskata par vajadzigu sevi obligati atrazot?
10.07.2013 23:56 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Sie argumenti man nav naudas, gribu pabeigt skolu vairakumu gadijuma ir uzpustas pilites. Un ja jasak runat par berna uzturesanu pa 300 ls, to var izdarit. Tikai pasiem bus jostina jasaspiez ciesak, bet ir cits vai grib?! Un velreiz atgadinu, seit ir forums, nekadas nosodisanas te nav, tikai viedoklu apmainas. Ja kada tomer apvainojas, tad varbut tomer izslegt monitoru un iziet ara:)
10.07.2013 23:59 |

Reitings 57
Reģ: 23.06.2013
Nesaprotu, kas tām, kuras "tiešām nevēlas sevi atražot" liedz nosiet olvadus?
11.07.2013 00:04 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Mi ammor, 300 Ls uz 3 cilvēkiem un vēl bērniem dot iespējas kaut kādas????
really???
man laikam jāiestājas dzīves skolā.

un man jostiņu savilkt nenozīmē iet pēc pārtikas pakām katru mēnesi.
11.07.2013 07:51 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Aborts katras pashas izveele, tikai riebjas taa bezatbildiiba. Jaa, gadiities var visaadi, bet, ja negribi beernu un zini, ka iznaakums buus abortu kantoris, tad kaapeec vispaar gadiijaas situaacija, kad apaugljojies? Taadai situaacijai nevajadzeeja gadiities, un nestaasti, ka visas kontracepcijas nav 100% droshas, pirmkaart, prezervatiivs, otrkaart, neaugliigaas dienas, treshkaart, beigshanas aaraa ar visu prezervatiivu, un neviens man nekad neiestaasiis, ka shaadi iespeejams tikt pie beerna! Jo, atvainojos, aborts nav "ko tu shodien dariisi?" "a, neko, aizieshu uztaisiit abortu!", taapeec arii vajag buut max piesardziigam, lai arii kaa tas nepatiktu, ja ir probleemas ar max aizsardziibu, tad pieljauj opciju, ka var pieteikties beerns, ar visaam taam izrietoshajaam sekaam, kas nav aborts, visaadi citaadi taa buus daljeeji apzinaata riciiba; guleet bez izsargaashanaas ---> taisiit abortu, nevis "man gadiijaas", jo atkal malshu pa apli, tiem, kam gadaas, tie arii beernu audzina, nevar gadiities, un nestasti par tableteem ,kuras nedarbojas.
Muusdienas tas visas ir atrunas, kapec nevar uzaudzinaat beernu, saakot ar, nevareeshu nopirkt krutaakaas mantinjas. Taapaat arii neviens neiestaastiis, ka NORMAALA maate ljautu beernam nomirt badaa, beerns nebuutu miileets vai uzaudzinaats bez visaam daargajaam mantaam. Nestastiet! Tas vienkaarhi par maateem nevar nosaukt taadaa gadiijumaa. Ja arii nav, kaadi tuvinieki, kas paliidz, un ir galiigi kritiski, arii neticu, ka valsts kaadu naudu neiedos, taapat beernu nauda meenesii 100ls liidz kaadam tur vecumam. Taas ir atrunas, teikshu kaa ir. Esmu redzeejusi nabadziigas gjimenes, kur beerni izaug par cilvekiem, JA NEGRIBI TO NOVELEET BEERNAM - IZSARGAJIES!!!, ja beerns ir pieteicies - sakod zobus un ciinies, nevis atrunaajies! Divkosiiba ir tad, kad visas Cosmo bljauj; kaa var atljauties nestradat, sedeet vecakiem uz kakla, lai meklee darbu, nevis deldee dibenu pie datora, bet darbs biezhi vien ir zem katras kritikas, un neviens nesaka, nu nee, gaidi labaaku darbu, kursh kaulus nelauziis, Shis ir taads pats gadiijums. Viegli nebuus, kaulus lauziis, taapeec ej un dari, nevis atnjem dziiviibu kaadam savas bezatbildiibas delj. (Buusim patiesas pret sevi, statistiski, cik gadiijum iir taadi, kad nenostraadaa hormonaalaa kontracepcija un cik taadi paartrauktie, vienas nakts sakari, miileshanas bez prezervatiiva, alkohols, apzinaata beigshana vairaakkaart iekshaa, ja peec tam tiek triekts iekshaa AK utt.)
11.07.2013 08:10 |

Reitings 583
Un veel viens arguments - jaagaida labaaka dziive!Labi,gaidiisi, bet cik gadus 2;3;6? Peec tam centiisies tikt pie beerna (neskaitot to, ka var dziivot veel labak, veel labaak UN VEEL LABAAK). Pienjemsim, ka pienaak "labaa dziive", saac plaanot beernu, tieshaam galvaa neiezoga doma, ka vareeji tos 2 vai 3 gadus liidz lai labaakajai dziivei paciesties? Laikam jau nee. Vai arii kaads grib teikt, ka ar beernu uz rokam nav iespeejams censtiess izveidot labaaku dziivi? Nu ja, taadas arii ir, bet tas, ko redzu no apkartejiem - nevienam beerns nekad nav bijis trauceklis, bet stimuls kaut ko darit.
11.07.2013 08:16 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Tracis vistu kūtī....

Jūs ko, abortu noliedzējas un piekritējas, autorei palīdzēsiet bērnu audzināt vai arī sēdēsiet un mierināsiet pēcoperācijas skumjās?

Jūs nevarat dzīvot cita cilvēka vietā, nevarat apgalvot, ka par visiem 100 % saprotat situāciju un nevarat pieņemt lēmumu, kas ietekmē visu atlikušo dzīvi, tāpēc - mutes ciet.

Vakariņu un diētu diskusijas jums sanāk labāk.
11.07.2013 08:23 |

Reitings 583
Kaapeec kadai svesh beerns jaaaudzina? Kaads citu vietaa arii naudu pelna, kaut kaa nelogjiski . Pagaidam izskataas, ka shis ir gadiijums "negribu iet stradat", melojiet vien pashas sev, ka nav iespeejams uzaudzinat beernu, ja ir rokas, kajas un galva uz pleciem. Briinos, kaa pats cilveeks tik taalu izaudzis un izdziivojis, lai liktos gultaa. Kameer buus attieksme - jebkuraa laikaa varu uztaiisiit abortu, nav jaiespringt uz max drosiibu - buus arii tik daudz aborti. Ir buutiska atskiriiba starp aborta noliegshanu un taada dziivesstila nolieghsnau, kaads paslaik ir modee .Neesmu pret abortiem, ja taa ir nepieciesamiiba, bet, ja nepieciesamiiba ir liela alga, beernam pilniigi jaunas dreebiites, daargas mantas, nelietoti rati, tad nu jaa! Jaa, un nevajag te atkal mistiskus ciparus saukt, kaa jau teicu - normaalas maates beernu spes audzidzinaat jebkados apstaklos, nesaku, ka taa ir norma, jaa, taa nav norma,bet atbildiiba par savu riiciibu un tas, ka dzemdee beernu tad, kad tev nav gandriiz nekaa, nenoziimee, ka taa tas arii muuzhiigi muuzhos paliks.
11.07.2013 08:32 |

Reitings 583
Bet visa morilizeeshana no manas puses arii ir pilniigi nevieta, vieniigais, ko esmu sapratusi, tas, kuras gribes; abortu uztaisiiis! Ir tadas, kuras to var izdariit un ir tadas, kuras to nevar. Tas arii laikam visu izsaka. Un nav svariigi, cik tev ir naudas makaa vai ar kaadu masiinu tu braukaa, kas vienmeer ir pirmais sevis attaisnojums.
11.07.2013 08:35 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vislabāk man patīk, ka ieraugot tēmu ar nosaukumu "aborts", tajā tūlīt ievācas grūtnieces un jaunās māmiņas un nelaimīgo autori sāk nomētāt ar akmeņiem. Sak, es varu/varēju un gribu/gribēju, tas nozīmē, ka tā tagad jādara visām. Tad sev piesprauž varones nozīmīti, jo viņas tā nekad nedarītu, un komandē nolamāšanas parādi.

Teikšu vienkārši - nevienam nav nekādas daļas gar svešas sievietes dzīvi un dzemdi! Kamēr neviena neienāk un nepasaka "Es tavu negribēto bērnu audzināšu, finansiāli atbalstīšu utt., netaisi abortu", timēr visi "Nedari to, tu esi stulba" ir vienkārši bla bla blaaa, lai demonstrētu savu superīgo morāli un cilvēku, kuram tāpat nav viegli, samīdītu vēl vairāk. Vājprāts!
11.07.2013 08:59 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Liva

Ljoti gari sarajstiji un loti centies pieradit savu taisnibu, tas labi. Bet uznaca jautajums - cik tev gadu un cik talu dzive esi tikusi? Kaut ka ir aizdomas, ka tu vel esi padsmitniece, kas censas tagad lasit morali, aizstavot visparpienjemtas vertibas, izmantojot ljoti dazadus argumentus. Tu saki, ka var izaudzinat bernu , pelnot 300 ls menesi, tikai pasie. jasavelk jostas ciesak. Ok,jaa, bet ka ar bernu? Bernam ari savilksi jostu ciesak? Bernam normalai attistibai ir labi jaed. Gribi, lai bernam est ari dotu tikai minimali ta, lai varetu iztikt un izdzivot? Berns bus bada, radisies veselibas problemas, kuru izarstesanai ari vajadziga nauda. Talak, kapec tu runa par krutajam un dargajam mantam? Berni aug atri un vinjiem ik pa laikam vajag jaunas drebes, kuru iegadei nepieciemi lidzekli. Gribi, lai berns staigatu skrandas un vecas drebes? Ok, var nopirkt drebes humpalas un dabut kkur par brivuno kada. Bet tad tas atkal nozime, ka shi ir truciga gjimene? Vai ir vajadziga vel viena truciga gjimene? ok, galvenais, ka dzivi un laimigi. Bet nu kada laime, bernam sadi apstakli spiedis uz psihi, vins no apkartejiem berniem bus apsmiets un izstumts, zinot, cik ljauni medz but berni un jaunatne. Bus vel viens nelaimigs berns. Labi, ja ir pazinas, gimene, var palidzet, bet ne vienmer tadi ir un ne vienmer ari tie spej palidzet. Nezinu, sis viss ir ljoti stridigs jautajums. Un ja , ir dzirdeti gadijumi, kad valstij ir nosplauties par to, ka gjimenei un bernam nav naudas.

Un visi tie veidi, ka nepalikt grutai, ko tu nosauci.. Vai tiesam tu vienmer nodarbojies ar seksu neaugligajas dienas? Neticu.. Labi, vrb tu esi gatava bernam, bet vnm jau nebiji.. Vai ari tu uzsaki dzimumdzivi tikai tad, kad biji jau gatava tam, ka varetu palikt stavokli?
11.07.2013 09:54 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
labojums - nodarbojies ar seksu TIKAI neaugligajas dienas?
11.07.2013 09:57 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
+ Librai
11.07.2013 10:10 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Kāds brīnums, ka 90% no šīs diskusijas komentē māmiņas un topošās māmiņas, kurām teorētiski tādu diskusiju nemaz nevajadzētu lasīt. Nē, bet lasa un ņemās mācīt vēl. Nu negrib/nevar cilvēks to bērnu dzemdēt. Kas jums par daļu?
11.07.2013 10:17 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Negrasos atrunāt, katram savi uzskati un katrs lemj par savu dzīvi, bet dodu garantiju,ka ar šo puisi Tu izšķirsies. Tās ir beigas attiecībām.
11.07.2013 10:24 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Nu bāc, tu gribi abortu taisīt, bet es labprāt gribētu sev mazuli! :)
Katrā ziņā, man ir divas draudzenes, kas taisīja abortus, viena taisīja apmēram 7 mēn. atpakaļ, bet viņa to darīja UK, kur tas visp. ir par brīvu, tas tā.. Es redzēju kā viņa cieš un mokās, pirmkārt viņai bija ilgstošas sāpes un nogurms, un otrkārt, morāli viņai bija visgrūtāk atgūties, vēl tagad, kad runājam viņa saka, ka sapnī redz mazuli un bieži raud, kad atceras.. :(
Bet otra draudzene ir taisījusi 2 abortus, un tagad, kā jau citas minēja, kad viņa vēlējās bērniņu ar draugu, viņai bija spontānais aborts :(
Turies! Apdomājiet šo lēmumu vēlreiz un varbūt aprunājaties ar ģimeni.... Lai jums viss ir labi!
11.07.2013 10:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits