Par to, ka ja maksā, protams, ka piekrītu, bet es domāju vai var tikt iekšā? skatoties, ka iesniedz vairāk, kā piedāvāto maksas vietu....paliek bail, ka paliks aiz svītras!
ieksjaa jau tiktu varbuut, bet vai pavilksi. Man tur draudzene macaas, vina teica, ka daudzas lekcijas angliski un vinjai ljoti gruuti bija, kgan vinai ir labaaks liimenis nekaa tev. un,ja ir paraadi, jaamaksaa lai paarkaartotu vai labotu
Tas, vai viņa pavilks vai nē, jau ir viņas pašas ziņā. Galvenais, lai novirziens interesē. Cilvēks jau var jebkurā brīdī saņemt sevi rokās un cītīgi sasparoties :)
E , ir sekmīgs...
Es jau studēju , šis bēdu stāsts nav par mani, bet par manu masīcu, tur jau tā lieta, ka meitene gudra, loģiska un centīga, bet eksamenus lika , ja var nosaukt eiforijā, dēļ pārdzīvojuma ģimenē, smags gads..
Samanta - man jau liekas, ka visur ir rotācija. Ja arī šogad netiks, tad vienu gadu samaksātu un ierotētu budžetā, ja pacenstos. :) Galvenais, lai mēģina un nenokar degunu.
Es pagājušā gadā tiku ar C līmeni Latviešu valodā un B līmeni matemātikā. Laikam maz cilvēki bija piekušies, jo kad kādu iesniegt dokumentus uzreiz arī iedeva līgumu parakstīt!
Sociālajā zinātnēs RSU nav daudz budžeta vietu, ir tikai uz vienas rokas pirkstiem sakaitamās vietas kuras tiek cilvēkiem ar viss augstākajiem vērtējumiem. Tikt iekšā arī varētu būt pagrūti, jo tie tomēr ir diezgan zemi vērtējumi un piesakās daudzi