Kā saņemties un aiziet no cilveka, kurš neciena...

Reitings 7
Reģ: 10.07.2013
Sveiki.
Izlēmiu, ka jāveršas ar savu sasāpējušos jautājumu.
Mēnesi atpakaļ mani pameta cilvēks ar kuru kopā tikai 3mēnešus bijām, nepasakaidrojot nekā-pēc 2 nedēļām parādījās atpakaļ manā dzīvē kā nekā nebijis-viss atkal sākās...tik lieta tāda, ka pēc ta pārtraukuma-mums normāla seksa nav bijis, viņš neuzspieda-tik minets viņam..-nu tas jau noteikti nav normāli vai ne?! Uz maniem jautajumiem, kuru man ir jūra viņš klusē...Uz jautājumiem, kas mēs viens otram- atbilde draugi..bet citas man nav...sEVI attiecībās ar viņu nesaprotu vispār-rīkojos kā idiote, ko viņš grib to gatava darīt...Varbūt tādēļ ka viņš man pirmais-un man ir neaprakstami bail viņu pazaudēt vispār-ko es viņam esmu teikusi-uz ko atbilde bija nepazaudēsi...Bet uzvedība-necieņa, pat rupjus vārdus esmu dzirdējusi...Es vnk nespēju saņemties un aiziet vispār-atstāt-ar prātu saprotu, ka tā nevaru-sevi pazemot-bet bez viņa arī nē...Sevi mierinu ar domām, varbūt kkas mainīsies un varbūt viņš sapratīš cik daudz man nozīmē...arī attieksmi pret sevi mēģinu izskaidrot ar to, ka iepriekšejās attiecības viņam beidzās ļoti smagi... Arī pašā sākumā attieksme pret mani nebija tāda...
10.07.2013 15:21 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
ej kamēr vari aiziet... tādi nemainās...
10.07.2013 16:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ne pa velti latvieshiem ir labs teiciens "pirmie kuceeni ir jaasliicina". Ir pietiekami daudz viirieshu uz pasaules, turklaat autore veel ir jauna meitene, atradiis kaadu cieniijamu, patiikamu puisi. Nevajag piekjerties pirmajam, kas pagadiijaas.
10.07.2013 16:47 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Skrien un prom un neatskaties. Tev tagad ir dzīves skaistākie gadi, izbaudi tos nevis mocies ar kaut kā kretīnu. Tādi veči nemainās
10.07.2013 17:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits