situācija

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
:) Patīk pafantazēt..., iedomājaties situāciju:

Jūs autobusa pieturā (vai klubiņā, vai uz ielas, vai vēl kur citur) saskatieties ar simpātisku vīrieti, ko redzat pirmo reizi mūžā.. īsi pēc tam, viņš kaut ko dīvaini sāk ņemties ar savu telefonu, skatās tam dīvaini virsū, krata, pasit pret roku... pieliek pie auss.

Tad viņš ar telefonu rokās nāk jūsu virzienā un saka: ''Es atvainojos.. vai jūs man, lūdzu, nevarētu palīdzēt...?... kaut kas nav kārtībā ar manu telefonu.''

.

Jūs jautājiet: ''kas tam telefonu par vainu?''

Viņš: ''tajā nav jūsu telefona numura''.

1.) Kā jums patīk šis pick up line? Kā reaģētu?

Laaab, jūs godīgi ierakstiet savu numuru un vārdu... bet neko citu nepaspējat pārrunāt, jo viņam jāsteidzas (piem, pienāk viņa autobuss)...Jūs tagad domājat.. tūlīt pat pēc 10 min zvanīs... nezvana, nu labi, gan jau šovakar.. nezvana, mm, varbūt nedēļas nogalē.. bet kā nezvana tā nezvana...

2.) Ir tā gadījies, ka izlūdzas numuru... bet nekad nezvana? Kas būtu jūsu galvās? :D
10.07.2013 14:11 |

Ahh, šāds pick-up line izklausās pārāk tāds tizls, mākslīgs un iestudēts... :D Ja es būtu brīva, numuriņu iedotu tikai tad, ja tas puisis man būtu tā patiešām iepaticies tajā mirklī. Un ja viņš man patiešām būtu iepaticies, varbūt es pat nedaudz pārdzīvotu, ja viņš tā arī nekad man nepazvanītu. :D Bet nu tikai nedaudz.
Savādāk savu numuru nedotu. Pateiktu, ka telefonam patiesībā viss ir kārtībā, tam nepavisam nav vajadzīgs mans numurs. Vai iedotu kādu random numuru. :D
14.07.2013 18:02 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Agrāk bija vienalga, devu savu nr., bija, kas piezvanīja, bija, kas nezvanīja. :D Tajā vecumā galvā bija citas lietas, nebija laika skumt. :D Tagad nav vajadzības censties tiešām ar kādu iepazīties tādā veidā un cerēt, ka piezvanīs, man ir viens - pašai savs zvanītājs. :) Tagad kkā bez emocijām tādus māku atšūt, tie, kuriem tiešām ir problēmas ar telefonu, nenāk klāt ar tādu tizlu smīniņu uz sejas.

Starp citu - nesen skatījos video, kur Rīgas ielās čalis ar līdzīgiem paņēmieniem mēģina iepazīties. Pienāk, pajautā, vai meitene var piezvanīt ātrajai palīdzībai, jo viņa esot salauzusi viņam sirdi un tādā garā. Man tas liekas dumji. :D Skatījos ar Grumpy cat wtf sejas izteiksmi.
14.07.2013 18:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)