Nazis, seerkocinji, gara un izturiiga virve, spirts dezinfekcijai, kabatas lukturiitis ar saulee uzlaadeejamaam baterijaam un metaaliskaa, plaanaa teromoizolaacijas sega.
Krista-var just ,ka esi celotaaja.Tas laikam buutu arii noteikti kaut kas ko es domaatu nemt liidzi!Noteikti izturiigi apavi,izturiigi sortini un bluuziite...Nu ja taa sala buutu kaut kas liidziigs Hawaii klimatam,tad vispaar kolosaali,laikam buutu jaadomaa par dzeramo uudeni ...!
beeet apavu kastes jau ir dažāda izmēra, es paņemtu to lielāko un tad visu vienkārši liktu tajos mazajos ceļojumu iepakojumos, nu tās dušas želejas un tā. ieliktu to mini želeju un vienkārši tur viņu taupīgi lietotu, tamponiem vietu nepažēlotu, dunci, mašķeres āķi, kaut ko tādu.. vispār Nī_Mo variants ir super! drošivien, ka pēc līdzīga principa savu kasti sapildītu :)
Kubiete-kam tev karote?:DEs pat tagad saaku domaat,ka nevajadzeertu tos tamponus arii,visu laiku skrietu uudenii.Saules brilles laikam vareetu gan ielikt,kaa arii ID,kaut ko kas uzraadiitu manu personiibu,ja nu glaabsanas patrula atrod...Taadi kreemi,uzacu raujamaas pincetiites utttiesaam kakim pie pakalas...tad jau laikam driizaak spirtinu taa pavairaak ieliktu,kaut ko neatliekami paliidziibai...!
Viirs nupat ieteica kaut ko nekiitru veel ielikt tajaa kastee-kas kuram padomaa!!!:D:D
Kubiete-pareizi...taadi kaa karaviiriem!!!Es laikam esmu gatava tam celojumam!!!:D:D
Ceru uz augliem kokos-badaa man buutu gruuti dziivot.Es piederu pie tiem cilveekiem,kuri var dziivot bez luupu kraasas un tusas.kreemiem un citiem struntiem,bet eest man noteikti vajag ik peec paaris stundaam-maz ,bet vajag!
mednieku nazi, kādu auduma gabalu (nosiešanai, MR), šķiltavu, lupu (bērnības metode, lai iegūtu uguni, šķiltavas gāze nav neierobežota), pabiezāku diegu, brilles, pasi un drauga fotogrāfiju (jā, banāli un nevajadzīgi).
pārējo visu jau atrastu uz vietas un pajumti varētu izveidot, bet jāpiekrīt Emmanuelle par pārtiku, ja tās nebūs, nekas labs nesanāks.
Smieklins -es neesmu bijusi uz pavisam vientulas salas,bet ir bijusi taadi momenti dziivee,kad esam braukusi pa mezoniigo Hawaii salu ilgi un taads cels ,ka nezinam ,vai izkulsimies sveikaa , vienmeer panemu somaa uudeni un kaut ko taadu uzgrauzamu,ja nu kas,tad tomeer ir kaut kas ...taa ir loti riebiiga sajuuta,ka gribaas eest un nekaa nav pie rokas,saakas taads triiceklis,nervozums uttTiesaam no pieredzes!
Laba diskusija-liek padomaat par to,ka dziivee var buut taadas situaacijas...!