Esot attiecībās

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Pastāstat, vai esot ilgstošās attiecībās Jūsu vīrieši ir mainījušies? Un Jūs pašas? Un kas tieši ir mainījies - rakstura iezīmes, attieksme, uz labu vai sliktu utt. :)
10.07.2013 00:23 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Cilvēki mainās gan laika gaitā, gan apkārtējo cilveku ietekmē.

Kas attiecas uz attiecību laiku, tad nopietnākās bija 5.5 gadi .. daudz kas mainījās tai laika posmā .. ja skatās tieši uz attiecībām un abiem, tad laika gaitā izmainās komunikācija - pielāgojas viens otra izteicieniem, žestiem un skatieniem tik tālu, ka otru var saprast jau no pus vārda .. un te nu vietā nāk situācija, kāpēc ilgāk kopā dzīvojoši pāri mazāk runā .. jo vienkārši tas vairs nav nepieciešams tik daudz, jo tāpat redzi un jūti otru cilvēku un jau zini, kā tādā situācijā viņam tuvoties. Tad tiek pārņemti vienam no otra izteicieni un pat runas veids. Ne viss, bet dažos momentos to var pamanīt. Ieradumi mainās, jo nākas respektēt otra cilvēka vēlmes kaut ko darīt vai kur doties, tātad samazinās laiks savām aktivitātēm kā arī rodas kopīgas aktivitātes. Mums mainījās arī dzives vieta un no tikšanās perioda arī sākām dzīvot kopā. Arī tad daudz kas mainījās tieši attiecību ziņā.

Attiecības visu laiku mainās un attīstās un cilvēki tajās tāpat. Noteikti kāzas un bērni arī ļoti ietekē attiecības ..
10.07.2013 10:17 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Esam kopā gandrīz 3 gadus. Manuprāt, esmu palikusi asāka, nejaukāka. Ne jau pret viņu, bet pret dzīvi kā tādu. Protams, ne bez iemesla tas ir tā.
10.07.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Šogad būsim kopā 7 gadus, ja vēl būsim... Tiešām nezinu.

Mans vīrietis ir mainījies līdz nepazīšanai :(

Vēl pirms dažiem mēnešiem domāju, cik viņš foršs un viss super, tad tagad domāju pilnībā pretējo diemžēl :(

Pirmārt ir palicis slinks (mājās), visu laiku komandē mani, saka, kas man jādara, bet pats savu pakaļu nepacels. Otkārt vairs nav sapratnes mūsu starpā. Ja vienmēr biju tā, kas centās piekāpties un nolīdzināt situāciju, tad tagad vnk viņu ignorēju.

Un vēl, kas mani izbesīja ir, ka bijām pie maniem draugiem ciemos, viņš nevarot pierādīt savu taisnību - sāka lamāties rupjiem vārdiem bērnu klātbūtnē.

Vispār skumji :(
10.07.2013 11:34 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Virietis mainijies nedaudz rakstura, ari viens no vina nepatikamajiem ieradumiem praktiski zudis. Par sevi gruti spriest, stila mainijusies neesmu, ja nu vienigi esmu kluvusi pasparliecinataka un atklataka pret citiem.
10.07.2013 11:36 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Protams, ka abi esam mainījušies. Tas būtu tā mazliet dīvaini, ja pēc četriem gadiem attiecībās mēs būtu tādi paši, kā pirmajā mēnesī, kad sākām tikties. Ir nācies mazliet pielāgoties(abiem). Esmu daudz no viņa iemācījusies attieksmes ziņā...
10.07.2013 12:36 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mans ir kļuvis mazāk greizsirdīgs, jo redz, ka var man uzticēties, kā arī vairāk par 5 gadiem kopā esot, esam pieņēmuši viens otru kādi mēs esam, līdz ar to attiecības tikai uzlabojas, jo nemēģinām viens otru pārmainīt.
10.07.2013 12:40 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Esam mainījušies.
Puisis vairs nav cilvēks, kuram interesē tikai izklaides, nesmēķē, nelieto alkoholu, ir atradis reālākus mērķus dzīvē, tai pat laikā nemainot savu sapņotāja dabu.

Es esmu kļuvusi noturīgāka attiecību ziņā, nelietoju alkoholu, vairāk esmu pievērsusies ģimenes dzīvei, kļuvusi saimnieciskāka, drošāka.
11.07.2013 08:43 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
par sevi varu drosi teikt, ka agrak biju tempermentigaka, neiecietigaka, asaka, tagad esmu piezemetaka. vins savukart ir mantojis paris manas ipasibas.

Pilnigi par mani, agraks biju uguns, tgd jau nedaudz maigaka butne:)
11.07.2013 11:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits