eest gatavoshana viirietim un noveerteeshana

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
saap sirds, jo viirietim ir gruuts fizisks darbs, un atnaakot maajaas, vinjsh ir maigi sakot nekaads, esmu jau pagatavojusi eest, bet naakas dzirdeet man nav apetiite vai meerciite negarho, bet ir eedama, vai pankuukas par saalju! labi, beigaas jau pasaka, ka bija garshiigi un taa, bet nekad neapeed liidz galam, vai nu man tas viss ir jaapaeed naakoshajaa dienaa vai jaamet miskastee un gribas raudaat. :( Drosi vien saap sirds jo, jo virtuvee esmu gandriiz nulle, bet censhos, un nenovertee. kaa juus ar to tiekat galaa, ja jums ir liidziiga situaacija. riit atkal jaagatavo, bet, ja godiigi, nav ne jausmas KO, lai vinjsh buutu apmierinaats, un buutu garshiigi.
09.07.2013 22:52 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
.. un tāpēc labāk ir gatavot pašam :D

Manas visas iepriekšējās sievietes ir gatavojušas sliktāk par mani :D Ir gan bijuši ēdieni, kas viņām sanāk izcili, bet kopumā skatoties - es gatavoju labāk :D Un daru to ar prieku ..
Bet gatavošana tandēmā ir visforšākais! Viss notiek ātri un arī kopā pavadīts brīdis sanāk ..

Konkrētajā situācijā - neķer kreņķi .. visi sāk ar piedegušiem kartupeļiem un izšķīdušiem pelmeņiem .. pacietību, centību, izdomu un arī ēst gatavošana nebūs problēma. Ņem gan vērā te meiteņu ieteikumus aprunāties ar vīrieti un noskaidrot, kas tad viņam konkrēti nepatīk.

Jā, un vispār, būtu priecājies, ka sieviete cenšas .. vismaz tas ir jānovērtē!
10.07.2013 12:09 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
piezvani 2 stundas pirms atnākšanas mājās un pajautā, ko viņš gribēs ēst. ja pasaka kādu konkrētu ēdienu-uztaisi, bet netaisi daudz, tā lai nav pārpalikums jāmet ārā. Ja pasaka, ka negrib-ideāli, netaisi neko :D es būtu laimīga,ja manējais vakarā negribētu ēst
10.07.2013 12:10 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Par karbonādēm un kotletēm janitis var piekrist attiecībā uz manu vīrieti (bet es tās vēl labi nemāku, tad nu netaisu un iztiek itin labi ar visām vistas filejām un gaļu mērcēs :D). Bet par kartupeļiem gan nē. Piemēram, vārītus kartupeļus mans neapēdīs līdz galam nekad vai ar gariem zobiem. Ceptus vai vārītus un tad krāsnī ceptus, jā. Bet tā viņam labprātāk patīk pamainīt - kartupeļu biezputra, tad rīsi, tad makaroni.

Un mans tikai vienu reizi aizgāja no galda, atstāja pusiesāktu šķīvi un neko nepateica, bet toreiz mēs bijām sakasījušies. :D Pārsvarā dzirdu, ka bija garšīgi, nu, ja nebija tik garšīgi, tad "paldies" un buča :D. Zinu, ka ir īpaši izdevies, ja skatās lielām acīm un nevar sagaidīt, kad uzliks uz šķīvja. :D Es it kā negribētu, lai man melo, ka garšo, ja galīgi negaršo. Bet es jau pati jūtu, kad kaut kas nav tik labi izdevies. Viņam ir mazāk pretenziju nekā man, tā man šķiet.

Un es tā padomāju, ka man arī būtu grūti būt kopā ar tik izvēlīgu vīrieti, kurš neēd makaronus ar vistas fileju (tos ananāsus tak var izlasīt), jo man tāda izpatikšana vienmēr ir "kodusi kaulā". Pēc kādām 3 vakariņām ar tādu sejas izteiksmi, es atmestu gatavošanu viņam.
10.07.2013 12:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mans čoms saka tā - labāk ir tad, ja meitene negatavo.. nekā tad, ja gatavo negaršīgi :)

Viņam bija dāma, kas katru dienu centās.. taisīja ēst. Viņa pati lepojās ar kulinārajām prasmēm, bet .. tās galīgi nebija drauga gaumē. Viņš pat mēģināja ieskaidrot, kas viņam garšo.. kaut parādīt kā to viņš taisa. Viņš pat piedāvāja restorānu alternatīvu, jo to ēdienu ieest viņš nespēja.

Rezultātā.. viņa katru dienu gatavoja, pastāvīgi apvainojās.. taisīja skandālus.. attiecības pajuka (nu gan jau tas nebija vienīgais iemesls.. bet gan daļa).

Tā kā reizēm varbūt ir svarīgi uzklausīt 2. pusīti.. pārkāpt pāri ''kā tas var negaršot?!'' fenomenam..

Tāpēc citā komentārā uzsvēru, ka vajag pavērot, noskaidrot, kā ēd puiša ģimene :)
10.07.2013 12:26 |

Reitings 583
Es jau neesmu TAA sieviete, arii esmu pateikusi, ja negribi turpmaak, lai es gatavoju, tad taa arii saki, negatavoshu, bet vinjsh saka, lai gatavojot. Taapat taas kuras gatavo labi un viirietis noveertee, nesapratiis taas, kuras gatavo slikti vai ne tik labi un viirietis nenoveertee, jo liekas; kas tad tur, suuds un pieci, bet tomeer tas aizskar. Es pat nezinu ar ko tas vareetu buut saistiits, varbuut ar to sievietes lomu, ka tu nejuuties pietiekama "sieviete", ja pat eest nemaaki pagatavot vai kaa. Tas man radiitu ljoti lielu diskomfortu, ja viirietis atnaaktu maajaas un gatavotu sev un man, nevis taapeec, ka gribeetu pasargaat manas rocinjas, bet taapeec, ka vinjam negarsho! Tomeer tas maajas pavadards un viss ir uz sievietes pleciem, un eestgatavoshanu es uzskatu par vienu no sievietes.vienu no prasmeem un galvenajiem pienaakumiem, taapeec varbuut paardziivoju. Tas nav tikai "uztaisiit vakarinjas", bet kaut kas vairaak! Nju vismaz man. :)
10.07.2013 12:34 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Recepte, kas liks tievētāju spalvām un kārtīgu vīriešu mietiem celties stāvus:
Sastāvs: vistas šķinķīši, ķiploki, majonēze Francis provansas (kaut kādus salātu sūdus nerādiet nemaz!), zemesrieksti (daudz), aprikozes, melnās žāvētās plūmes bez kauliņiem (daudz), daudz garšvielu, rīvēts siers.

Vistas gabalos iegriežam, lai veidojas kārtīga kabata, tos ieziežam ar garšvielām. Pārējās sastāvdaļas sasmalcinām mazākās frakcijās un sajaucam. Pagaršojam, varbūt nepieciešamas papildus garšvielas. Ja negaršo, tad vai nu Tu esi dīvaina, vai arī kaut kas ir salaists ripā.
Pildam šķinķus un kārtojam uz cepešpannas. Kad tas izdarīts, pāri palikušo pildījumu klājam pa virsu (pildījums jātaisa tā, lai paliktu pāri!). Iekšā cepeškrāsnī ~200° C. Cep līdz gatavs.
Galvenais nepārcept, lai vista nekļūst sausa.
10.07.2013 12:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Taapat taas kuras gatavo labi un viirietis noveertee, nesapratiis taas, kuras gatavo slikti vai ne tik labi un viirietis nenoveertee, jo liekas; kas tad tur, suuds un pieci, bet tomeer tas aizskar.

Līva.. es Tevi saprotu.. es iepriekšējās attiecībās arīgatavoju ik dienas. Biju pilnīgi pārliecināta, ka varu uztaisīt garšīgāko ēdienu pasaulē.. visi vienmēr teica - oo.. Tev jau savs restorāns jāatver.

Tā nu laiks gāja.. arī puisis cits.. lepni taisu iecienītos ēdienus... un saproti... nekādas sajūsmas un prieka.. Tas, protams, bija kā pliķis sejā.
Tā nu es apguvu jaunas garšu kombinācijas.. jo puisim patīk cita tipa virtuve.
Toties viņa neviltotais prieks par to, kad izdodas.. motivē apgūt vēl un vēl.. :)
10.07.2013 12:41 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man ir palaimejies ar savu virieti, jo ne mes abi censmies est veseligi, lidz ar to visadi kartupeli, treknas karbonades mums atkrit. piem, sali vsp nelietojam. Es edienus parasti taisu vai nus asus-vai vsp nelieku garsvielas, Mums nav ar to problemas, pieliekam klat, ja kkas trukst. Un mani ari ta it ka biagi neslava, lai gan zinu, ka gatavoju labi. Ja kadreiz uztaisu kku uberkrutu,tad pasaka cik garsigi utt. Bet par risiem, vistinu un salatiem es nekadu klanisanos negaidu/
10.07.2013 13:01 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Ja vīrietis saka - ir ēdams , vari sasist priekā plaukstas,ko tur raudāt :D

lūk,ja saka - kas šitas par sūdu? nu tad :DDD
10.07.2013 13:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vel nebiju izlasijusi lidz tam, kur saki, ka virtuve esi gandriz nulle, kad jau iedomajos, ka iespejams neproti est gatavot.

sac ar vienkarsakajiem edieniem. lieto mazak garsvielas, ja nereti sanak parcensties. ar laiku sanaks. neapvainojies par to. mans ari neprot est gatavot. reiz pagatavoja ceptus kartupelus, kuri bija parbliveti ar vegetu un ella pileja ka nu tikai, otreiz galu, no kuras es vemu.
10.07.2013 13:12 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
es gan nepiekrītu Jānīša viedoklim, jo viņš sevi pozicionē kā VISU vai lielākās daļas veču pārstāvis. Kā viens vienīgs tārpiņš var tēlot no sevis visu veču pazinēju? Palasot tos komentārus citās diskusijās, viņam ir tikai 2 scenāriji,kas "der" kā atbilde uz VISIEM jautājumiem,ko grib zināt sieviete.
Veči ēd tikai gaļu un tupeņus-ja ēd ko citu- geji.
Ja kaut kas pa attiecību jautājumiem- večiem savas čikses besij un ir noriebušās. Sorry, nu citas atbildes es te neesmu manījusi. Veči tik labi, bet čikses tādas un šitādas.:D
10.07.2013 13:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
1. Kompromisu meklēšana
2. Deleģēt ēst gatavošanas pienākumus VIŅAM

Piekrītu Beibe. Marta - nav ko no vīrieša taisīt pielūgšanas teli
10.07.2013 13:21 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ko Tu ar to vēlējies pateikt?

Jānīt, es gribēju pateikt tikai to,ka, acīmredzot, tu neesi ēdis neko citu atskaitot tupeņus ar gaļu. Ieteiktu atrast meiteni,kas tevi no šitās domāšanas "izaudzinās" un tu arī nebūdams gejs, ēdīsi i` vistiņu, i` kabaci un vēl slavēsi.
par audzināšanu te nekāda sakara, kaut gan.....acīmredzot tā audzināšana bijusi tāda specifiska, ja jau izjūti vēlmi atrasties šeit un regulāri tēlot visu veču pārstāvi, iekš cosmo.lv :D
10.07.2013 13:22 |

Reitings 583
Jaaniit, shis buutu labi ? :D http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/vistas-placenisi/
10.07.2013 13:27 |

Reitings 583
http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/putnu-galas-edieni/vistas-galas-edieni/filejas-kotletes-ar-kiplokiem/ vai arii kaut kas shaads
10.07.2013 13:29 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Jānītis, par to salātu majonēzi taisnība, ka to labāk pirkt nevajag:D vienreiz noriskēju un beigās dabūju apēst pati:D
10.07.2013 13:37 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Manuprāt Janitis iedeva labus padomus, vīrietim primārais nav piedevas, bet pamats - gaļa. Un jo vienkāršāk , jo labāk... atceramies taču ne tikai mēs sievietes vēlamies dzīvot veselīgi, bet arī mūsu vīrieši :)
10.07.2013 13:41 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Viss jau būtu labi ar Jānīša padomiem, ja viņš neuzņemtos sevi par visu vīriešu vēlmju vēstnesi. Nav visi vīrieši vienādi. Ja es savam piedāvātu ēdienu, izgatavotu pēc Jānīša receptes, varētu pati arī ēst.
Labi zinu, kas manam vīrietim garšo, jo katru dienu pajautāju - ko tu ēdīsi? Bieži gatavo viņš pats. Un, kad viņš gatavo, tie bieži ir rīsi ar vistu un dažādām piedevām, kabači, baklažāni, krāsnī cepti visādi citādi dārzeņi, protams, ar kādu gaļas gabaliņu klāt. Jā, karbonādes un kotletes ar ceptiem kartupeļiem ir ok, bet tas noteikti nav ēdienkartes stūrakmens. Šodien, piemēram, viņš man palūdza vistas-dārzeņu zupu.
10.07.2013 14:13 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Šoreiz jāpiekrīt Jānītim. Manējais būtu pārlaimīgs, ja katru dienu būtu karbonāde, kotletes un steiks, plus kartupeļi :)
10.07.2013 14:34 |

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
es ieteikšu superīgu recepti tieši Tev. :) tā nevar nesanākt, jo es arī virtuvē esmu uz Jūs, tāpēc vienmēr palīdz šī -
apcepam vistas fileju (sagriez to gabaliņos), pievieno kariju un nedaudz pasautē. kad jau gaļa apcepusies, pievieno konservētus ananāsus ar visu sulu un sautē, kad viss tā skaisti sautējies pievieno saldo krējumu. :) un sautē kamēr gatavs! Elementāri! Klāt vāri rīsus/ makaronus, kas nu vīrietim un Tev labāk iet pie sirds :)
galvenais, pacenties, saservē galdu un uzaisi ko īpašu. Tici man, Tavs vīrietis to novērtēs! Galvenais, pozitīvu domāšanu uz izdomu :)
10.07.2013 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits