Cik svarīgs Jums ir otrās pusītes izskats?

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Sveikas...
Gribeju uzzināt vai jūs satiktos un veido attiecības ar cilveku, kurš būt kopts, gudrs, jauks, precīzāk sakot ideāls cilveks, gandriz vai dvēseles radinieks.
Taču viņs būtu neglīts.

Man pašai bija situācija, kad gandriz gadu biju kopā ar cilveku, kura vienīgā slikta puse bija viņa izskats, kura diemžēl neko nevarēja mainīt.
Tagad saprotu, ka labi vien ir, ka izšķīrāmies, jo kaut vai man viņš bija ļoti tuvs, es nespēju nedomat par citiem vīriešiem, kuri bija daudz reiz pievilcīgāki:D

Padalieties domās un pieredzē:)
09.07.2013 18:27 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vizuālā pievilcība ir subjektīva lieta. Saķeries, un tad liekas smuks, pat ja nav. :D
Man bijuši tikai tādi vīrieši, kuri nav klasiskie smukulīši, bet kuriem sievietes tāpat līp klāt lielākos daudzumos nekā man patiktu. :D Neglīti nebija, nebūt, bet lielākā daļa no pievilcības tomēr bija ekstravertums un šarms. Vispār tas ir interesanti, jo esmu izteikti intraverta, bet tajā ziņā vienmēr esmu izvēlējusies sev pretstatus.
10.07.2013 00:28 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
atklāti sakot, ļoti svarīgs
10.07.2013 02:12 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man liekas, ka uz ne to smukāko ģīmi
ir daudz vienkāršāk pievērt acis, nekā uz citām sliktām īpašībām.
Kā tur bija tas teiciens? "Vīrietim jābūtnedaudz smukākam par pērtiķi"?
10.07.2013 03:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man ir svariigi, lai manaas aciis viirietis buutu vizuaali pievilciigs (man ir savi personiigie skaistuma kanoni). Lai skatoties uz vinju, man rastos veelme vinju sabuchot un ne tikai. Ja es viirieti uzskatu par vizuaali nepievilciigu, tad tur nekaadas sabuchoshanas nebuus, jo krupjus buchot nespeeju.
10.07.2013 06:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
jo krupjus buchot nespeeju
Tā jau pie prinča netiksi :D :D :D

Protams, ka svarīgs! Ja sievietei nepiemitīs vizuāli "manas vājības" (vismaz dažas), tad tur vienkārši nav variantu. Bet nu vīrieši jau mīl ar acīm .. tā kā tas normāli :D

PS "Manas vājības" ir vizuālās izskata nianses, kuras mani padara traku :D
10.07.2013 12:18 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Vienīgais, ko uztvēru pārlasot komentārs ir tas, ka DŽEISONS STETHEMS tiek uzskatīts par NEGLĪTU? Wāāt? Kurā galā tad viņš ir neglīts? :D

Par tēmu- nē, es nevarētu. Bija reiz man līdzīgi, bet nē...brr...nevarēju es ar viņu veidot attiecības- galīgi nebija mans tips, lai gan raksturā tīri foršs.
10.07.2013 12:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)