Parasti uzskatu, ka cilvēks ir nekopts, un pie nekoptā pieskaitu arī stila problēmas. Protams, protams, zinu, ka ne visi ir skaisti, taču kā minimums glīti un pievilcīgi var būt teju visi Zemes iedzīvotāji, ja nerunājam par kādiem nopietniem defektiem. Nezinu kā tur tas tavs vīrietis izskatījās, tiešām nevaru iedomāties kas tik baiss.
Tad nu atbildot uz jautājumu - vispār nav nozīmes, nē. Jo man personīgi, ir ļoti, ļoti grūti atrast cilvēkus ar līdzīgu dzīves uztveri un vispār personību un raksturu ar kuru saskanētu. Tādēļ ir gadījies smagi aplauzties, ieraudzīt kādu, kas šķiet nu tik sasodīti pievilcīgs, bet pēc tam parunājot izrādās, ka mums dažādi temperamenti, pat ja intereses varbūt kopīgas, bet nu neesam uz viena viļņa. Un tāpat pretēji - ieraugu kādu, padomāju "meh, nekas īpašs", bet tad parunājot iemīlos tā, ka vairs nevaru izmest no galvas. Pēc vairākiem tādiem gadījumiem izskata nozīme manās acīs krita, jo kā jau teicu - esmu ļoti izvēlīga tieši raksturā, interesēs, tajā lai man ar otru būtu ērti.