Dintars pārsvarā visa kosmetika ir likusi vilties, izņēmot šo eļļu, esmu sajūšmā un higiēnisko lūpu krāsu:)! Pārējais baigā ķīmija un alkohols lielās koncentrācijas.
no dzintara eļļas palika dzeltenas matu šķipsnas,kaut ari lietoju jau vairakus gadus, otru neesmu meginajusi gribeju bet pardomaju un domaju,ka nekadas lētas eļļas vairs nepirksu iegadajos matu serumu douglas, iepatikas un tad nu pie ta ari paliksu
No dzintars matu eļļas mati nekad nav palikuši dzelteni (lietots bieži), kaut man ir ļoti gaiši mati. Tas pat nav iespējams, jo eļļa nav dzeltena:). Liekas ka iepriekšējā komentētāja kaut ko būs citu ne tā izdarījusi.
Man ir otrā eļļa, tieši tāda kā bildē. Lietoju, lietoju, bet efektu nekādu neredzēju.
Smaka.. to pat tā nevarētu nosaukt.. eļļas smarža ir neitrāla.. nav nedz briesmīga, nedz tāda ar, kuru deguns jāspiež ciet.
Lietoju Dzintara eļļu un varu teikt to labāko. Mati ir palikuši vijīgāki un dzīvāki. Eļļai ir specifiska zālīšu smarža. Izmazgājot matus (ieteicams 2 reizes) ar šampūnu un ieliekot balzāmu, tā eļļas smarža vairs nav jūtama :)
Nu es šad tad to Dzintars eļļu ielieku matos, smaka nav tik traka, ir aromāts, bet ne tāds ka nezin kur likties, efekts - grūti pateikt, man mati ir smalki, plāni, es lietoju vēl vitamīnus un mazgāju ar dadžu šampūnu.