Sveikas. Vai kāda zin to recepti un vai varētu man mazliet atreferēt,kā un cik ilgi tā bija jātaisa?
Sastāvdaļas bija kabacis, maltā gaļa, tomāts un siers.
Kabacī sapildīja malto gaļu, pa virsu tomāts un siers, bet cik ilgi bija jācep utt.?
Ko pašas vakariņās domājat gatavot?
Jaunos kartupeļus vari arī mizot, kā vecākus.
Var vārīt, cept ar visu mizu.
Ja pavisma, pavisam svaigi, tad var ielikt slēgtā traukā un kratīt. Miza var nonākt nost, ka atliek tik nomazgāt.
Čāčā, es jaunajiem kartupeļiem notīru mizu ar parasto švammīti, kura domāta trauku mazgāšanai.
Sādu:
Ar tīru švammi, un ar to tumšo maliņu vnk takā tīru kartupeli, kad pamazām tek ūdens no krāna, lai miziņa noiet no kartpeļa, 1 kartupeļi 20 sek lēnākais var notīrīt:D
es mēģināju ar to velna švammi, bet tas sanāca vēl lielāks čakars kā ar nazi kasīt nost.
man dikti garšo jaunie kartupelīši, bet tā mizas kasīšana atsit visu vēlmi :D
Man neparīk ar mazi, ēdu mini kartupeļus Lidiņā un bez maz vai spļaudījos :/
Tā miza nesmuki pelēka tāda kā paliek, un manuprāt,,skats nav no tiem labākajiem.