Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nespēju vairs.

Reitings 53
Reģ: 25.05.2012
Sveikas!

Man ir diezgan liela problēma, kuru es vairs nespēju izturēt. Gribas raudāt un pazust no šī visa. Ir tā, ka esmu diezgan klusa pēc rakstura maz runāju. Pēdējā laikā es dzīvoju tikai domājot par to, ko es daru nepareizi un kapēc tā notiek. Visi apkārtējie kā viens izturas neciešami. Visu laiku kko aizrāda, negrib kontaktēties, ja es kko pasaku tēlo , ka nedzird. Agrāk ar tiem pašim cilvēkiem bija labas attiecības. nesaprotu , kas notiek. Kā lai izkļūst no šī visa? Tgd saprotu, ka nav arī tāda īstas draudzenes ar ko parunāt. Esmu uzmisumā, neredzu izeju šim visam. Un visstūlbākaus ir tas, ka es nezinu kpc tas taa ir noticis. Jūtos kā visnevajadzīgākais cilvēks uz visas planētas.Jūtos drausmīgi. :(

***nezinu, ko ar šo diskusiju cenšos panākt, bet varbūt būs kāds cilvēks, kurš kko spēs ieteikt.
09.07.2013 00:56 |

Reitings 136
Reģ: 02.07.2013
Ko tur var ieteikt? Ej uz priekšu un pamazām iegūsti jaunu draugu loku,atsakies no tiem, kas dara pāri. Dzīvē draugi var nākt un iet, jaunā vecumā tā ir visbiežāk. Nekādi viedie padomi vai grāmatas no sērijas "Kā iegūt draugus" te nepalīdz. Palīdz vienīgi jaunu cilvēku iepazīšana, komunikācija. Esi aktīva, dari to, kas tev patīk, nebaidies darīt to, kas patīk.
09.07.2013 02:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!