vai atkal tas viss sākas?

Reitings 69
Reģ: 08.04.2011
Jau gadu cīnos ar VD (veģetatīvo distoniju) esmu jauna meitene man ir 20 gadi,bet ar šo slimību iepazinos kad man bija 19! Dīvaini,ka pirmā lēkme bija vienā no man svarīgākajām dienām,kad man vaidzēja būt laimīgai!pirmā lēkmē izpaudās tā - panika un bailes no visa! tajā brīdi es nevienam neko neteicu,domāju ,ka pāries,izlikos ,ka ir labi,lai gan vēlējos no visiem aizmukt! pusgadu es dzīvoju ar domu,ka vrbt tas ir kkas tāds,kas drīz pāries..bet tā nebija ..naktīs murgi..dzīvoju bailēs,tādās bailēs,ka pat līdz veikalam nevarēju aiziet..bet tad itkā tas viss norima! nepazuda,bet kļuva mierīgāk
šodien es peidzīvoju tādu baiļu sajūtu,ka gandrīz noģību uz tilta...palika karst,gribēju atgulties,apkārt daudz balsis,tas bija briesmīgi..vai atkal tas viss sākas?
pie ārsta neesmu gājusi,es kaunos!:( šajos brīžos es nespēju kontrolēt savu prātu
08.07.2013 21:35 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Uzskatu, ka VD ir bulšits un pēdējā laika modes slimība, jo pēkšņi daudzi "slimo" ar VD, un vēl tās pazīmes... Tas viss ir galvā. Visos laikos cilvēki ir stresojuši, bet tgd piepeši to sauc par VD. Drausmīgi, kā tāds mēris tad tā VD izplatās.

=
Blablablablabla.
08.07.2013 22:22 |

Reitings 317
Reģ: 19.02.2011
Ar slimībām nejoko.
Slikts periods uzreiz nav VD.
Pašai ir paziņa, kurš ar to slimoja. 2 nedēļas bija Strenču slimnīcā un tad vel pāris reizes aizbrauca atrādīties.
Man arī ir bijis kas līdzīgs - bailes, reiboņi, krampji utt.,bet šo slimību neuzdrošinājos piedēvēt sev. Vienkārši melnais plankums dzīvē. nāks vel tādi un būs arī baltie.
09.07.2013 00:46 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
tas, ka tavam draugam ir VD, tas nenozīmē, ka tev arī ir! daudzām slimibām var būt vienādi simptomi, tacu ārstēšana atšķiras. saprotu, ka tajā brīdī esi apjukusi, bet tacu ne jau visu laiku tev tā ir, aizej tomēr gan labāk pie daktera nevis uzliec sev pati diagnozi! turklāt VD tiešam ir loti "populāra" slimība, cilvēki bieži vien sadomājas nez ko un tad jau iedomātie simptomi ir klāt.
11.07.2013 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits