Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dabīgo matu krāsa

 
Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
Sveikas!
Šodien stāveju pie spoguļa un aizdomājos par to, ka man patiesībā diezgan labi iet pie sirds manu ataugušo matu sakņu krāsa (gaiši pelēkbrūni), sagribējās atkal sev tādus smukus matiņus. Šobrīd man ir krāsoti blondi mati, cik reāla ir mana iespēja normāli tikt atpakaļ pie savas krāsas, negaidot, kamēr ataugs? Kādai ir izdevies piemērot tieši savam īstajam tonim krāsu vai arī ir kāds cits veids, kā atgūt savu toni?
08.07.2013 20:16 |
 
Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
nav izdevies maksimāli pielāgot ,bet tikai nedaudz .. tagad nokrāsojās par tumšu un nu atkal gaišākas saknes lien ārā, bet izdomāju, ka ļaušu mazliet tiem pa vasaru pabalēt un krāsošu kā iepriekš, lai jau izbalē un ir gaišāki nevis tumšāki .. domāju, ka ar laiku vienkārši laidīšu šķipsnas pa visu galvu, jo tad 50 % matu tāpat ar laiku izaugs un būs dabīgi , pārējie 50 % tuvu tam - un tad varbūt ar laiku sāktu samazināt šos procentus - mazāku daļu liktu šķipsnas un lielākai ļautu augt pašas dabīgajiem matiem :)
tev es ieteiktu pamēģināt nokrāsot gaiši brūnos ;) noteikti , ka nesanāks ar pirmo reizi, bet - nokrāsosi vienu, otru, trešo un tad labāk ķers :)
08.07.2013 20:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits