Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nav vainas apziņa.

 
Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Tātad, tīšu savu stāstu no sākuma.
Nebiju attiecību cilvēks, vienmēr uzskatīju, ja cilvēks nemīl mani tādu kāda esmu, viñš nav īstais.
Gāja laiks, satiku puisi (sauksim par A) viss notika strauji, iepatikās jau ļoti, nolēmu veidot attiecības ar šo vīrieti. Sākums nebija viegls, jau bija strīdi un mēģinājums mukt prom no A puses. Piedevu, centos beidzot mainīties pēc viņa prāta, gāja laiks un es tiku ierobežota ar vien vairāk un vairāk, līdz beidzot bija jāsēž mājās un jāgaida viņa zvans. Es kā ļoti draudzīgs cilvēks un saucamais "mazais spridzeklis" tā nevarēju. Divus mēnešus runāju tieši un centos piedāvāt kompromisu, bet bez panākumiem. Neredzēju izeju kā vienīgi uz šķiršanos, teicu vienreiz, ka tomēr nevaram rast kopīgu valodu, jo katrs no vārda "attiecības" saprotam un gaidam ko citu.
Tā lūk sāku savu runu, un piepeši puisis izplūda asarās, domāju, ka līdz ausīm saķēries un nelaidīs prom, solījās mainīties u.c. lietas. Pieņēmu viņa piedāvājumu vēl laiciņu paskatīties kā viss izmainās, protams nekas nemainījās, tā nu lūk es nolēmu, ka viss.
Protams ar to viss nebeidzās. Sākas tikai murgs, šobrīd pēc viņa uzskatiem, es esmu vēl viņa meitene. Viņš sazinājās ar manu mammu un teica, ka es tā sliktā utt. Sāka zvanīties, rakstīt, draudēja, ka izdarīs pašnāvību, atkoda manos sociālajos tīklos paroles un sāka rakstīt publiski jā no mana vārda mīlestības izpausmes pret viņu.
Satiku puisi K, sagrieza man galvu kājām gaisā, viss liekas pilnīgi citādāk ar šo K, viss ir pat ļoti labi, neticami labi, bet ir viens bet, puisis A.
Es netieku no viņa vaļā, lai ko darītu, netieku un viss. Līdz ar to, nevar uzsākt jaunu dzīvi ar puisi K.
Neviļus būs teikt, ka A bija mans pirmais tā saucamais "puisis".
Ko darīt? Palīdziet.
08.07.2013 00:56 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Neņem vērā puisi A. Drošības pēc vari viņa mammai pateikt, ko viņš teicis tev par to pašnāvību, bet kopumā - beidz atbildēt, nemaz nelasi vēstules no viņa, ja spēj, tad soc.portālos vienkārši nerādies kādu laiku un gan jau aprims viņam tā trakošana.

Izbaudi laiku ar puisi K. ;)
08.07.2013 01:05 |
 
Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
kuram tad patiktu, ja viņa paklausīgais upuris pēkšņi sasparotos skriet prom. neapskaužama tev situācija. laikam ir vērts no viņa pilnībā norobežoties un nekontaktēties nekādā veidā. soc. portālos taču var nomainīt paroles vai sliktākajā gadījumā izdzēst veco un uzsākt pa jaunu?? tikai nepaļaujies viņa provokācijām. domāju, ka tava mamma un draugi taču būs tavā pusē, nevis tā psihopāta?
ja nekas nepalīdz, pasaki, ka tev ir jaunas attiecības.
08.07.2013 11:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits