Neesmu sapratusi. It kā pa laikam uznāk tās domas, ka vajadzētu jau "uzzīmēt" kaut kādus savus sapņus, mērķus, bet kopumā man labāk patīk kā ir tagad - es plūstu pa straumi un tādā veidā manā dzīvē notiek daudz vairāk interesanta, nekā turoties pie stingriem principiem un viena noteikta, iepriekš zināma ceļa. Es pieļauju, ka tas lielais sapnis vēl pie manis kaut kad atnāks.
Man ir bakalaurs LU, studēju puslīdz to, kas man padodas, bet ne to, kas īsti interesēja. Līdz ar to savā profesijā nestrādāju. Iemesls, kādēļ iestājos - tajā pašā fakultātē gribēju stāties citur, bet netiku budžetā. Pēc tam aizgāju studēt vēl vienu bakalauru, nesaistītu ar iepriekšējo, bet programma tomēr nebija īstā, neturpināju.
Neesmu vēl sapratusi, kur strādāt un kā pelnīt. :D Bet esmu strādājusi ļoti, ļoti dažādās vietās un man ir milzīgs gandarījums par visu to pieredzi.
Šābrīža otro pusi savā nākotnē labprāt redzētu, bet nezinu, vai sanāks. Droši vien pāragri to tagad plānot, jo kopā esam apmēram pusgadu.
Šībrīža prioritāte.. nuu, tā noteikti nav ne karjera, ne ģimene. Drīzāk - dzīves baudīšana. Visu ko redzēt, iemācīties, iepazīt arvien jaunus cilvēkus. Man ir ļoti, ļoti bail no rutīnas dzīvē, no saistībām, atkarības no kaut kā - darba, drauga, vienas ilglaicīgas dzīvesvietas -, tādēļ arī, iespējams, tā karjeras un attiecību veidošana tik labi nepadodas.
Kopumā jā, esmu apmierināta ar savām izvēlēm. Es diezgan spontāni dzīvoju un labāk nožēloju savus "jā", nekā "nē".
Tūlīt sākšu strādāt jaunā darbā, nestudēju, ir attiecības, 22 gadi.