Sirdsāpe

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Vēlos izstāstīt savu sāpi, ja ne sajukšu prātā:(
Īsumā, esmu precējusies, ir divgadīga meitiņa. Kā mans vīrietis saka, ka problēma esot manī un man ir jāizmainās, ja vēlos mūsu attiecības saglabāt.
Par ko strīdamies? Es ļoti ātri aizsvilstos, kad prasu kko izdarīt, ļoti daudz neprasu, bet pāris lietas pa māju uz ko nesaņemu neko. Sēž vgandrīz visu savu brīvo laiku pie datora, kas mani protams arī uzkurina. Esmu gan pa labam mēģinājusi, gan otrādi. Tā kā 2 gadus sēžu ar meitiņu mājās, vienīgais pelnīājs ir viņš. Kad sanāk kāds kašķis viņš mīl man to bāzt acīs, ka dzīvoklis ir viņa un ka esmu nepateicīga.
Esmu ļoti pateicīga, bet tas nenozīmē, ka man tgd būtiu jāklusē, ja man kkas nepatīk. Viņš uzskata, ka audzināt bērnu nav nekas grūts un nesaprot no kā es varu nogurt. Pa šo laiku viņš ne reizi nav piecēlies no rīta, pateicis, paguli mīļā, es visu izdarīšu ( nu piemēram, pamperi samainīs, pabaros utt)...Viņš vēl no tādiem, kurš neprot sev neko uztaisīt.. Pat tēju man jāiet un jātaisa viņam. Ceļos no rītiem, lai uztaisītu viņam brokastis. Ja kādreiz es to darīju ar mīlestību, tad tagad jūtos kā kalpone un šīs attiecības mani iedzen depresijā, daudz raudu. Viņam manas asaras ir kā ūens no poda.

Meitenes, ja ir jautājumi uzdodiet. Es varētu vēl garāk saraksīt, bet zinu kāds slinkums lasīt tik garas tēmas. Es noteikti neprasu ieteikumus, vienkārši jūsu domas par šo visu....Ar draudzenēm šādu tēmu nevēlos apspriest.
06.07.2013 22:45 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Tagad visu apmeram izlasiiju.
Par to pašu ēst taisīšanu, viņš uzskata, ka tagad tas ir mans pienākums, kamēr nestrādāju.

Nu, a tu pati pa dienu neko need? Tev gruuti pie vienas reizes sacept vairaak to kartupelju vai vairaak zupas savaariit, lai viiram buutu ko eest, kad naak maajaas?
Par maajas kaartoshanu tev neesot probleemas. OK, saprotams, jo mazajam tikai 2 gadi - nekaadu bardaku vinjs nesataisa un, ja arii sataisiitu, cik daudz laika prasa rotallietu savaaksana? Arii citi maajas darbi daudz laika neprasa, ja rokas aug no pareizaas vietas. Dreebes sen vairs neviens neiet uz upi mazgaat, trauku mazhaashana arii nepanjem visu dienu. Ja visu dienu tu pavadi skatoties seriaalus, tad, protams, nekam daudz laika nepietiek. Tik nez kaapeec man sanaaca gan straadaat (beernam bija 7 meen.), maaju sakopt, dreebes izmazgaat un viiru maajaas sagaidiit ar siltaam vakarinjaam??? Neesi tu gatava gimenes dziivei.
07.07.2013 00:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-to atklaaju pavisam nesen!Loli liela taisniiba!Es nekad nebiju domaajusi,ka savu viiru taa iepriecinaasu paslaveejot vinu,vina taisiitos eedienus uttDziivojot kopaa ilgaaku laiku ,mums laikam aizmirstas tas,ka jaapasaka kaads labs vaards tiesi taapat ,ka to teicaam rozaa brillu laikaa!:)
Viiriesi grib tiesi taadu pasu uzmaniibu no sievietes,kaa mees no viniem-varbuut mazliet citaa veidaa,bet taadi pasi cilveeki vien ir!
Es laikam nesaliidzinaatu ne vienu darbu.Katra cilveeka darbs ir darbs,vai tas ir bizness,jurists,aarsts,apkopeeja uttTo es aatri atmetu te saliidzinaat-kas tad tev,bet es un es....!Maajsaimnieces dziive taapat ir darbs,iipasi ja beerni maajas...Mums jaaiemaacaas respekteet otru cilveeku.Es arii to iemaaciijos saliidzinosi veelu!
07.07.2013 00:54 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Loti patik Kristas viedoklis, katra viriesa sapnis noteikti:)

Autorei, noteikiti ir apnicis sedet majas un tapec nak dazadas negativas emocijas. Un, manuprat, bernu audzinasanu nekadigi nevar salidzinat ar darbu. Tas ir 2 pilnigi atskirigas lietas.
Karot noteikit nevajag..ta tu vinu vel vairak atgrudisi. Ka jau meitenes te mineja, ludz ar milumu, laipnam emocijam. Par est taisisanu, netaisi tacu tu nez kadus sikos edienos, pasu parastako, 30 min diena tacu nav nekas. Virietis nakot majas noteikti grib sajust milumu, tiru maju, edienu un nekrisanu uz nerviem... Turies. Man kad naca tadas depresijas, saku skatities visadas filmas, lasit gramatas-nopietni un laika nebija domnat sliktas domas.

Aija, un nav jau ta, ka 2 gadigs berns ir ists miera mika, tiesi saja laika, manuprat, vini skaraids, dara nedarbus, neklausa un ne aci nevar nolaist, jo mazais var kko izdarit. Saja zina es saprotu, ka vajaks cilveks var nogurt...

Caca, prieks kam jakomente, ja tev si tema nav tuva un tu neko nezini!!! Stulbas piezimes izteikt ir galigi nevieta, vel no tavas mutes.
07.07.2013 11:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mana draudzene savu vīru smuki pārmācīja, arī vienmēr teica, ka sēdēšana mājās ar bērniem nekas nav, kā varot nogurt. Atstāja viņu mājās vienu ar abiem puikām, agri no rīta aizbrauca, vēlu vakarā atbrauca, telefonu necēla. Un tagad viņš viņai kājas bučo jo sapratis cik tas ir grūti.
07.07.2013 11:52 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man bija kkas līdzīgs ar bērna tēvu. Viņam arī likās, ka es "tikai sēžu mājās ar bērnu" un viss. Viņš ir naudas pelnītājs un viņam mājās nekas cits nav jādara. Labi kko jau viņš darīja arī mājās, bet, ja runa gāja par bērna pieskatīšanu, tad es pat dušā nevarēju iet ilgāk par 5 min, jo viņš negribēja palikt viens ar bērnu tik ilgi (kad bērns bija zīdainis vēl). Šito visu es izturēju pusgadu, un tad izšķīrāmies. Jo viņš teica, ka es neveltu viņam uzmanību (jā, jo lai pats pamēģina 24/7 ar bērnu) un man atkal kaitināja, ka viņš man nemaz nepalīdz un nesaprot, kā arī vēl visādi sīkumi. Arī bija tā, ka mīlestība bija kkur izkūpējusi.
Jums obligāti jāizrunājas un tev jāizstāsta kas tevi apbēdina un nepatīk. Un mierīgā ceļā bez scēnām. Padzīvot atsevišķi neiesaku, jo tieši tā arī mūsu attiecības beidzās.
Un noteikti tev vajag ārpus mājas izrauties kkur. Ar draudzenēm, kādu tusiņu, kādu nodarbošanos, tas arī dod spēkus ikdienai ;)
07.07.2013 11:56 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Krista iesaka rīkoties kā ar garīgi atpalikušu bērnu...
Man personīgi ļoti kaitina šī vīriešu apčubināšana
07.07.2013 12:14 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
mazajam tikai 2 gadi - nekaadu bardaku vinjs nesataisa un, ja arii sataisiitu, cik daudz laika prasa rotallietu savaaksana

Gribi aizdošu sev savu gandrīz divgadnieku uz pāris dienām? Redzēsi, ka viņi ne tikai mantiņas izmētā, bet tāādus nedarbus prot sataisīt, nemaz jau nerunājot par drupačām vai izlietu ūdeni. Rezultātā - 3 dienās slauku grīdu un 2 mazgāju, regulāri vācu viņa mantiņas ārā no vannas istabas, salieku atpakaļ viņa paša drēbes, ko izvilcis no atvilktnēm. Ko man tgd visas mantas pie grieztiem vai līmēt, lai viss būtu tik vienkārši, kā tu saki. Nenosmieties..
07.07.2013 16:04 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Eu, tu neraksti gadījumā par manu vīrieti? :D
07.07.2013 17:51 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Man ir pilnīgi tāda pati situācija, par kuru rakstīju šajā diskusijā. http://cosmo.lv/forums/topic/143490-diskusija-maminas/
Ir bijis tā, ka sestdienas dienā gribam uzcept gaļu, viņš saka, lai es iekurinu un uzcepu gaļu, jo viņš nopelnīja viņu un atnesa no veikala. Vakar skandināju nez cik ilgi, lai pieliek vienu plauktiņu, ko nav pielicis vēl līdz šim brīdim.
Nemaz nerunājot par bērna pieskatīšanu, biju izgājusi ar draudzenēm ārā, pēc stundas viņš man jau zvanīja un teic, lai nāku mājās. Un tā varētu turpināt un turpināt..
Ja pajautāju viņām kaut ko izdarīt, viņš aizbildinās ar to, ka mani baro un nes mājās naudu.
Nesaprotu, kāpēc vīrieši tā dara?
07.07.2013 17:59 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jo vairāk lasu šādas diskusijas, jo biedējošāk jūtos.
07.07.2013 18:05 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Bet paskatieties pašas- parādot to, ka jūs visu varat izdarīt un paspēt, viņš taču arī domā, ka jūs to varat un nevajag palīdzēt.
Vajag mēģināts saprast vienam otru.. Neviens nav ideāls un nekad tāds nebūs, mēģini saprast arī viņu, ko viņš domā un kāpēc viņš tā dara, tad arī varēsi izdomāt, ko darīt lietas labā. Nevajag cīnīties ar sekām, vajag meklēt cēloņus!
07.07.2013 19:31 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Manam mazajam ir7 menesi un i to majas biezi ir izmetatas mantas, jo nevaru visu paspet un lielaka dala uzmanibas tiek veltita vinam...Iedomajo 2gadnieku, kurs skraida un vel speciali taisa to bardaku, ta ka nedaudz vajag piedomat pirms rakstit. Nu nesez tie berni smuki sturiti un zime vai spelejas ar vienu laciti un zakiti.
07.07.2013 19:40 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Lady - es Tev ieteiktu meklēt darbu - kļūt finansiāli neatkarīgai, jo ilgi Tu šitādu vīrieti neizturēsi... Es arī pēc bērna piedzimšanas jutos nomocījusies pa mājām - un, lai nesajuktu prātā, mēģināju iesaistīt vīrieti, ko viņš ļoti labi arī pieņēma. Arī ēst māk gatavot. Un tik un tā dažreiz man liekas, ka varēja labāk un vairāk pa mājām man palīdzēt - tiesa gan viņš no darba nāk stipri vēlu mājās un daudz strādā. Man ar vīrieti - ja man nepalīdz un par mani nerūpējās daudz un dažādos veidos un nepavada saturīgi laiku kopā - negribas mīlēties...
07.07.2013 20:10 |

Reitings 1195
Paldies par labajiem vārdiem un padomiem. Tiešām esmu daudz ko pārdomājusi.
Ja, Krista vājās vietas viņam ir daudz, bet tas nozīmē, ka jābūt jaukumiņam ne tikai vienu dienu, bet kādu ilgāku periodu.
Vakar abi pamodāmies, nerunājām par šõ problēmu, bet it kā sākam visu no jauna, es biju laipna un viņš arī man palīdzēja. Nu redzēs kā būs.
08.07.2013 10:05 |

Reitings 1195
Mint, viss ir iespējams. Varbūt mums ir viens un tas pats vīrietis, nebrauc tavējais uz gariem komandējumiem?:D
08.07.2013 10:06 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Lai jums veicas! :)
08.07.2013 10:12 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
http://www.youtube.com/watch?v=Q7EyPcfJUE4&feature=share&list=FLBs0_TdwvJP8oUSzj0vTFjQ
08.07.2013 10:14 |

10 gadi
Reitings 5181
08.07.2013 10:53 |

10 gadi
Reitings 13809
Jā, baisi lasīt. Kolīdz kļūsti uz neilgu laiku atkarīga no vīrieša, tad noteikta vīriešu kategorija sāk uzskatīt, ka sieviete vairs nav nekas.
08.07.2013 10:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits