Ko Tu dod savam vīrietim?

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Sveikas!
Ietekmējos no šīs te tēmas:
http://cosmo.lv/forums/topic/143426-ko-tavs-puisis-tev-dod/?sort=ASC&pnr=8

Tātad jautājums, kā jūs iepriecināt, apdāvināt savus vīriešus?
Par sevi- es neko īpašu viņam nevaru atļauties dāvināt, bet, ja pelnītu 2x vairāk, tad dāvinātu skaistasun vērtīgas apročpogas, kreklus utml. Ja būtu pavisam daudz naudas, tad uzsauktu kādu ceļojumu uz Monako uz F1 :D Pagaidām sanāk, ka viņš man dārgākas dāvanas dāvina. Tagad svētkos uzdāvinu kādu grāmatu, kaut ko hobijam nopērku. Iepriecinu, nopērkot sev seksīgu apakšveļu :D pagatavojot viņa mīļākos ēdienus + saldos :D kad ik 5dienas iziešanā sapucējos, tad vispār priecīgs un lepns (es bieži slinkoju un šļūcu krokšos, džinsenēs un copē, par kosmētiku un nagu lakām aizmirstot). Nu tā- ļoti vienkārši viss.
05.07.2013 15:58 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Kādai ir melanholija šodien pa prātam?
05.07.2013 21:37 |

Reitings 65
Reģ: 28.06.2013
Dodu seksu, neesmu īgna, nesēžu uz nerviem, neesmu kontrol frīks, un nebļauju uz viņu.

Tas ir tas lielākais sasniegums mūsdienu sievietei nebūt k**ei un dot seksu !

Būtu labāk paldies pateikuši ne? Varēja būt sliktāk ?

šausmas :D
05.07.2013 21:37 |

Reitings 200
Reģ: 28.04.2013
"Dodu seksu"-tā sanāk, ka Jums pašām nevaig, tas ir kāds pienākums? Īsti nesaprotu...
05.07.2013 21:49 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Ar to seksa došanu... vīrietis īpaši novērtē, ja ir bijusi pieredze ar kādu, kam mūžīgi nav noskaņojuma. Tam ir vērtība pretstatā atraidījumiem. Bet man arī nepatīk tas apzīmējums "dot". It kā es dotu, bet man pretī nekā.
06.07.2013 09:24 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Interesanti par to "dodu seksu"
Kad runa ir par puisi, tad viņam ir jādara priekš otrās pusītes to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, jāpērk tas, tas, tas, tas, tas, tas, tas, tas,
pašam jābut tādam, tādam, tādam un tādam un nedod un nedod Dievs izdarīs to, to, to un to.

Kad runa ir par pašu meiteni, tad "dodu seksu" :D
06.07.2013 11:45 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Jums būtu vajadzīgs vīrietis, kas jums dod tikai sapratni un mīļumu?

Te daudzas cosmo dāmas uzsvēra, ka vīrietim ir jānodrošina materiālā puse, un sievietei savukārt jānosaka emocionālais tonis attiecībās. Tad, kāpēc gan tā nevarētu būt? Manuprāt, ļoti loģiski.
09.07.2013 17:26 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Nedaudz jau līdz absurdam ir smieklīga šī tēma. ļoti centos šeit nekomentēt un nelasīt :D

Bet nu traki, traki, traki. :o

Es piemēram cilvēkos ļoti augstu vērtēju vēlmi pilnveidoties un īstenot savu potenciālu. strādā studē un sasniedz kaut ko.
Lai attiecības netiek ilgtermiņā būvētas uz atkarību no manis, kā vīrieša sponsora. Bet cilvēks pats par sevi ir pašpietiekams. Un savstarpēji valdītu emocionāli tuvas attiecības, līdzvērtīgas uz sadarbību vērstas, man personīgi nevajag mājkalpotāju - ēst pagatavot māku, drēbes izmazgāt, grīdas izslaucīt, podu izšrubēt utt. tam man sievieti vienkārši nevajag.

Laikam, ja nepieciešams definēt ideālās attiecības manā prātā - tā ir emocionāla tuvība un konstruktīva sadarbība kopējai nākotnei un pēcnācēju nodrošināšanai.

Jo nu dzīvē gadās visādi taču, tepat cosmo var vērot entos piemērus, kur pāri šķiras un sievietes paliek uz ielas, jo bijušas atkarīgas no vīrieša dāsnuma, tādas kurām nav iekrājumu un kur nu vēl pieredzes būt patstāvīgām un spēt strādāt, bet nu dzīve jau visus izmāca :)

Sex tā tiešām nav lieta, ko tu dod otrai pusītei, tas ir vairāk mīlestības apliecinājums ne pienākums vai apmaksas veids :D

Un par tēmu ko es kā vīrietis gaidu no sievietes: Oj ziniet ko no sievietēm labāk gaidīt neko nevajag tapāt spējat sastrādāt sazin kādus brīnums :D :D :D

īstenībā jau negaidu neko - tikai lai mani mīlētu un mīļotu un neskatītos uz mani kā uz naudas maciņu un censtos pati sasniegt kaut ko savā dzīvē ;) gan jau kādreiz uzradīsies rets eksemplārs - pēc visa lasītā :D
09.07.2013 18:12 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sniedzu viņam masāžas, taisu viņam vannas, skrubēju un taisu visādas citādas skaistumkopšanas procedūras.
Maksāju par dzīvokli. Ja vajag naudu, tad iedodu. Pērku viņam dāvanas, apģērbu, kosmētiku. Sarūpēju visādas romantiskās nedēļas nogales, spa uzsaucu.

Kordelia, tu gadījumā neesi vīrietis?
09.07.2013 18:17 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es dodu mīļumu, izpratni, vēl šādas tādas "izklaides".. :D Sniedzu daudz to, kas nav saistīts ar naudu, jo tās man daudz nav :D Šad tad, protams, nopērku kaut ko, kas mīļo iepriecinātu :)
09.07.2013 18:18 |

Reitings 1073
ā un es savējam blakus vnk esmu sieviete, nevis kaut kāds vergs vai apkalpotāja.

Sekss, mīlestība, uzklausīšana. Un protams, vienmēr tīra un sakopta. Mācos, attīstu sevi.

Nezināju, ka man būtu jāmaksā rēķini uz pusēm (tas ir vnk WTF :D) un jādod savam vīrietim nauda.. Saradušās kkādas emancipētās dūdas un pēc tam es točna nebrīnos, ka vīrieši praktiski nekur neved, nedāvina dāvanas utt. Jo jūs viņiem pērkat SPA kartes un apmaksājat brīvdienas, uzvedaties kā tādas mātes saviem dēliem.. Vispār tracina, kā var vīriešus tā izlaist.. Tie ir vīrieši nevis kaut kādas stirnas, kas jāapkopj, jāpabaro, jāpačubina. Vīrietim nevajag vēl vienu mammu blakus un es jums varu droši garantēt, ka viņš pie pirmās izdevības aizmuks pie citas... Nezinu, kāpēc dabā tā ir iekārtots, bet esmu dzirdējusi miljoniem tādu gadījumu...
09.07.2013 18:25 |

Reitings 298
opa parlasīju izklausās arī nedaudz traki no manas puses :D

Pavisam godīgi ko es sievietei varu sniegt - protams, jumtu virs galvas, pārtiku ledusskapī, mīļas dāvaniņas, kopīgas izklaides. izbraukumi, atbalstu viņas mērķu sasniegšanā un ļoti daudz mīļuma ;)
09.07.2013 18:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šķiet, ja sieviete rūpējas par kārtību un harmoniju mājās.. tad vīrietis arī rausies uz mājām.. nevis skries uz bāriem trekterēt aliņus :) Nu tas tāds piemērs, bet doma skaidra.

Tie ir vīrieši nevis kaut kādas stirnas, kas jāapkopj, jāpabaro, jāpačubina.

Apčubināšana ir sava veida mīlestības izpausme. Turklāt.. ja vīrietis daudz strādā, atnāk mājās noguris.. man būtu pašai no sevis kauns, ja galdā nebūtu vakariņas.. un liktu viņam vēl gludināt kreklus :D
09.07.2013 18:34 |

Reitings 1073
Neprātīgs - nu tad tu esi īstenais. Jo sievietei vairāk neko arī nevajag. :)

Bet nu pat man pašai ir bijis tāds idiots, kas vispirms saka, ka īrēsim dzīvokli, runā runā,,, nekas nenotiek.. Un finālā pasaka, ka īrēsim tad, kad es strādāšu. Pašam alga 500ls, nu man tas nešķita normāli.
09.07.2013 18:35 |

Reitings 298
enija ar taviem uzskatiem nebrīnies, ka pienāks laiks, kad rēķinus nāksies maksāt vienai un barību kaķiem arī pirkt vienai.

Atbildi - tu esi kopā ar cilvēku tikai tādēļ, ka tev ir ērti un labi vai tādēļ, ka mīli? zini tā apčubināšana var izpausties dažādi un tiešām neko sliktu nesaskatu tajā ja viens otram pēc pašu vēlēšanās ko patīkamu dod - ne pienākuma pēc ;)
09.07.2013 18:39 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Daru vinu laimigu.
Davinu ari davans( gan dargas, gan letas) bet tas virietim noteikti nav primarais.
Brinos par to nemitigo apkopejas/ pavares pienakumu minesanu. Sekss ari "dodu" limeni.

Nepazistu nevienu virieti, kas butu lamigs TIKAI tapec, ka draudzene gatavo, srubi maju un gludina kreklus. Sievietes butiba ,man liekas, ir kaut kas cits un daudz dzilaks. Sekss ari nav tikai ta, starp citu, ka tas ir minets saja diskusija. Labs(!) sekss ir liela pilnvertigu attiecibu dala.

Es maju netiru( nak apkopeja) , est principa negatavoju, kreklus negludinu ( tikai ipasos gadijumos) un par tiram zekem varda tiesaja nozime nerupejos. Un manas attiecibas viss ir kartiba :)
09.07.2013 18:40 |

Reitings 1073
Es esmu kopā tikai tādēļ, ka mīlu. Bet ja man liek maksāt rēķinus, vai visu dalīt uz pusēm, sorry, bet ar tādu vīrieti es nebūšu kopā. Un tad tas, ko tu rakstīji, ir salti meli? Tad meklē sev blakus otru veci, man tas neliekas normāli pat šajā gadsimtā, ja sievietei ir jābūt kā vīrietim, kopā jānes medījums uz mājām!

Man tas šķiet normāli, ka es negatavoju 24/7, mīļumu es dodu, uzklausot un apkampjot vīrieti, parunājoties un tamlīdzīgi. Bet teklatēt visu laiku viņam blakus kā mājkalpotājai es netaisos. Tās jau vairs nav veselīgas attiecības.
09.07.2013 18:45 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
enija, Tu uzskati, ka vīrietim ir jāapmaksā arī Tavi reķini ( telefona rēķins, bendzīns u.c ) ?
09.07.2013 18:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man tā rēķinu dalīšana uz pusēm šķiet mulsinoša.. manā ģimenē budžets ir kopīgs.. nekas netiek dalīts, neskatās cik kurš kuram parādā :) Bet katrā ģimenē jau ir savādāk :)
09.07.2013 18:59 |

Reitings 298
Es nevienā brīdi tev nesasku, ka jāmaksā ir puse, bet nebūt ar cilvēku kopā un ietielēties arī tādēļ nevajadzētu. 500ls kā rakstīji ir kapeikas, ja vēlies veidot ģimenes ligzdiņu ;)
200ls īre vai kredīta maksājums - 100ls degviela, 150ls pārtika, un ziemā sēdi tumsā bez siltā udens ;)

kaut dalot 1/3 maksātu tu viss jau ir nedaudz citādāk un cilvēcīgāk ;) un varētu mierīgi uzsākt kopdzīvi ;)

Ne katram ir dots spēt nopelnīt 1000+ls mēnesī ;)
09.07.2013 18:59 |

Reitings 298
PS: mans gadījums ir citādāks - man tāpat ir jāmaksā viss, kas saistīts ar māju +/- viens cilvēks man neko daudz nemaina +/-50ls vairāk es esmu pašpietiekams ;) zinu, ka spēšu nodrošināt vismaz tādā līmenī.
09.07.2013 19:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits