Mans priekšnieks, kas ir ortopēds pēc izglītības, visām grūtniecēm iesaka tieši otro manis nosaukto firmu, jo viņi skaitās kā anatomiski pareizi veidoti apavi gan ar šķērsvelves, gan ar garenvelves pacēlumiem. Man pašai šīs firmas apavi ir kā darba apavi, no manis tikai labas atsauksmes.
Marilyn, es zinu, ka Tev Crocs veikaliņš ir tajā lielajā Outletā (kur visas sporta firmas un tml.)..neatceros precīzi nosaukumu, bet, ja gribi, varu atrast ;) Nu, tas, ja Tu joprojām dzīvo turpat, kur iepriekš :D
Čau! P.I.E.K.T.D.I.E.N.A.!!!
Darbiņš padarīts, saulīte spīd, brīvdienas priekšā - noskaņojums ļoti labs :) :) :)
Beidzot pēc divu nedēļu gaidīšanas saņēmu savu bankas karti, nu tik tikšu pie savas algas klāt. Jāliek pašai likmes cik dienās lielākā daļa no algas vairs nebūs?! :D :D :D
sveikas.
strādāt šodien vairs negribas, esmu tikai sīkumus izdarījusi-bet svarīgus sīkumus :D
rīt braukšu ar mammu eksursijā pa Latviju un tad uz Biržiem mamma vēl gribēja, diemžēl ierobežotā laika dēļ diez vai izdosies apskatīt kko no pilsētas, bet veikalā gan es kādā labprāt ieskrietu, bet jautājums tur vispār ir kkādi apģērbu veikali???
Šodien taču piektdienaaa,wahaa,esmu laimīga.
Patiesībā esmu ļoti pārsteigta pati par sevi - varu noturēties un sākt tievēt. Tas ļoti iepriecina un protams,motivē. :)
Šodien plānos vakarā ar draudzeni iet uz mūsu abu iemīļotu vietu un vienkārši atpūsties,varbūt arī abas paskriesim. Ai,nu kopumā šodien laba diena! :)